| MalinaH a întrebat:

Aseara, la Romanii au talent s-a creat o mare nedreptate.Cum sa plece grupul ala de ratati Akikai in finala si sa nu mearga Alexandru, care chiar are talent.Singurul lucru pe care l-au facut Akikai a fost sa taie castraveti. Emisiunea se numeste Romanii au talent nu Bucatarii au talent.Artele martiale nu sunt un talent, ce a facut Alexandru a fost talent la doar 8 ani. Voi ce crdeti?

Răspuns Câştigător
| madalyna a răspuns:

Sunt perfect de acord cu tine in plus Alexandru a avut mai multe voturi decat Akikai
http://romaniiautalent.protv.ro/video/alin-imre.html (Alex 155 voturi)
Akikai(http://romaniiautalent.protv.ro/video/grupul-sportiv-akikai.html au avut 136)

9 răspunsuri:
| Kittynika a răspuns:

Si eu sunt de acord.am fost foarte dezamagita cand au ales grupul akikai in loc de Alexandru.
La fel de dezamagita am fost si data trecuta cand eu ales pe aia ce se invart ca nebunii.

| ÖpëиTPU a răspuns:

Ptr locurile 3-4 decizia o lua juriul nuh sa luat dupa voturi.

| Moonster a răspuns:

Eu n sunt de acord, mia mi au placut mai mult cei de la Akikai deoarece a fost mai frumos. nu spun ca nici alexandru nu dansat frumoa, da nu cred ca merita sa arunga in finala, si ia sa te vad pe tine sa stai pe cuie si sa ti se sparga pe cap un boltar, nu cred ca ai putea asa ca suge mai departe si paaa

| Mada14_8958 a răspuns:

Nu sunt de acord cu tine

| Iuuuliiia a răspuns:

Sunt de acord cu tine.In primul rand ce au facut Akikai poate face oricine cu putin antrenament.winking

| Bondarel99 a răspuns:

Si eu sunt de acord cu tine,baiatul ala chiar merita sa ajunga undeva mai sus pentru ca era,cum a spus Mihai,un talent pur,pe cand grupul Akikai erau deja o scoala de arte martiale.
@Maddyline,poate sunt ipocrita dar emisiunea se numeste romanii au talent,nu ungurii au talent, chiar daca traieste in Romania, nici macar nu stia bine limba romana.

| Alysée a răspuns:

De acord nr akikai o fost aiurea care din ei avea talent ca sareau fiecare cate oleaca si asa de la toti cate putin o obtinut un talent.pe mine ma enerveaza in general cei care vin in grupuri mari.dar juriul a laes nu mai este nimi de facut.

| deese a răspuns:

Intr-adevar si eu am fost foarte dezamagita cand juriul (Andra si Andi) i-au ales pe aia de la Akikai. Dupa parerea mea prin ce fac ei promoveaza violenta, mai ales atunci cand au spart caramida aceea pe corpul unui copil. Macar Alexandru avea talent innascut si dansa foarte foarte bine si chiar ii placea ceea ce facea. Din pacate, juriul a ales Akikai, chiar daca nu stiu ce au vazut ei asa spectaculos la ei.:p

| DoOdO a răspuns:

Sunt de acord cu tine...si eu m`am ofticat rau de tot deoarece saracu` baiat chiar il iubeste pe MJ si a invatat toate miscarile singur iar akikai nu au facut nimic legat de karate sau ceva de genu: au taiat niste castraveti si au spart niste bolovane...