Doamne iarta-ma, ce-s comparatiile astea? Ai putea tu vreodata compara pe Ozzy Osbourne cu emo-cocoalarul ala mic? Nu are sens...De fapt ai dreptate, cred ca fetitele disperate l-ar alege pe Andi. Totusi, chestia asta e ca si cum l-ai compara pe Salam cu Kurt Cobain. Alegerea mea e clara, la fel si cu trupele.
@theDeather, m-ai inteles total gresit. Eu i-am spus fetei aleia care intrebase ce fel de rock canta trupa aia. Ma bucur ca asculti muzica buna la 15 ani, eu abia pe la 16 mi-am mai revenit. Pana atunci ascultam mai mult rock alternativ(care acum cea mai mare parte din el mi se pare stupid, dar mai sunt si trupe care imi plac).
Bafta!
Ai dreptate, dar rockul clasic nu a murit si nu va muri prea curand, poate niciodata, in timp ce mizeriile astea in maxim 5 ani vor fi uitate si vor aparea altele si altele...
@darkempire, ai dreptate. Si destule trupe foarte bune inainte au dat-o pe comercial. Ma refer la trupele de rock alternativ.
Acum se canta doar pentru bani... majoritatea melodiilor au teme asemanatoare si au inceput sa degenereze
Nu bag muzica adevarata la un loc cu toate prostiile, stai linistit. Am facut referire la ce iasa acum pe piata. Megadeth, Slayer, Metallica...etc canta despre ceva, nu doar asa, de chestie si bani.
Ce se asculta acum e praf si pulbere. Si despre ce se scriu versuri x_x; e o prostie curata care o sa dureze, ca, e doar pe la inceput.
Nu nu as putea, pentru ca adevaru-i unu singur si toti il cunosc:Black Sabbath a fost una singura(acum e Heaven and Hell si a cantat cu Dio pan' anul trecut cand a murit.mare voce.)iar ca Ozzy nu mai poate fii nimeni, e imposibil. Vream sa vad mentalitatea altor pusti de varsta mea(15) si cata cultura muzicala au.Ascult Iron men de vreo 10 ori pe zi, una dupa alta si nu ma plictisesc.Si pusesem a doua trupa pe Black Veil Brides pentru ca iti vazusem tie rasp ala cu ei, LastChance.
Da ma, stiu ce zici tu dar vazusem ca ai zis, din ce trupa face parte tipu si vream sa vad de ce-i in stare, iar dupa aia m-am gandit cum de acu 30 de ani copii cu varste ca ale noastre sau apropiate ascultau muzica adevarata, iar dupa atatia ani se asculta orice ca e fie la moda, fie iti place fata aluia/aia si atat, din vaste motive.Pe cand atunci contau mai muuuult doua chestii:Vocea si priceperea cu care se foloseau instrumentele.Iar comparatia am facut-o pentru ca speram sa-mi raspunda si aia(pe langa primul motiv) si sa vad daca se mai razgandeste sau ramane in bezna mintii ei, la Andi, sau, daca era doar curioasa ce gen canta tipu.
Foarte corect darkempire, dar sa nu punem legendele si papagalii in aceeasi oala.Nu poti spune ca trupe ca Manowar, Megadeth, Heaven and Hell, Slayer etc. etc, vor face sau fac muzica pentru bani.Acolo s-a pus si se va pune mereu suflet si se vor face, asa cum s-au mai si facut sacrificii.De ce? Pentru ca noi sa invatam din greselile lor, pentru ca muzica adevarata sa fie salvata, si pentru ca rock-ul e ca tigarile.Da dependenta.Stii ca-ti face rau dar totusi continui sa creezi melodii. Daca intri in pauza de gandire, turbezi(cum mi s-a intampalt mie.Nu ca as fii mare compozitor la 15 dar vreau ca intr-o zi sa fac si eu ce face acu Tony Iommi sau ce-a facut Jimmi hendrix si sa arat ca noua generatie nu s-a pierdut de tot si a supravietuit in copilarie rahaturilor de manele si rapp si alte tampenii.). Trebuie mentinem rockul in viata pentru ca toti mai multi devin adeptii lui, iar cei care acu ascluta Linkin Park, vor asculta peste 5-6 ani numai Black Sabbath sau Deep Purple sau Uriah Heep sau ceea ce a mai aparut dupa 80 cum ar fi Metallica, Megadeth.
Imi voi lua multe stupiduri.nu pot alege.bouth ozzy and andy six. bouth iron maiden and black veil brides
anonim_4396 întreabă: