| Lioana a întrebat:

Astazi are loc cea de-a doua semifinala Eurovision 2018 in care concureaza si Romania. Ce parere aveti despre piesele concurente si care sunt preferintele voastre?
Aveti aici playlistul pieselor concurente de azi:
https://www.youtube.com/......tps?/watch

Cine ghiceste cele mai multe piese care se vor califica primeste funda.

Răspuns Câştigător
| OpreaAlin a răspuns:

Norvegia
Romania
Serbia
Danemarca
Rusia
Olanda
Australia
Suedia
Slovenia
Ucraina

| Lioana explică (pentru OpreaAlin):

In cea de-a doua semifinala s-au calificat pentru finala urmatoarele tari:
Norvegia
Serbia
Danemarca
Moldova
Olanda
Australia
Ungaria
Suedia
Slovenia
Ucraina

31 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Din cea de-a doua semifinala mi-a placut ceva mai mult Danemarca, Norvegia, Moldova si poate Ucraina cu Austria, cu accent pe Danemarca (au baietii aia ceva special cu aerul lor nordic).

| Lioana explică:

Optiunea mea in ordinea intrarii in concurs:
Norvegia
Romania
Danemarca
Rusia
Moldova
Australia
Polonia
Malta
Suedia
Ucraina

Cred ca se vor califica Olanda (reprezentata de alt concurent care a mai fost la Eurovision in 2014) si Ungaria, dar mie nu-mi plac.

| Lioana explică:

Felicitări Moldovei pentru calificare! Au avut un show drăguț.
Reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak nu și-a dezmințit abilitatea de a impresiona prin interpretarea live, pastrandu-si vioiciunea și zâmbetul larg. Acum a avut și efecte speciale in genul celor folosite de Måns Zelmerlöw in 2015.
Suedia și Ucraina au si ele show-uri pline de energie și efecte speciale.
Reprezentanții Serbiei și Sloveniei au cântat și ei foarte bine live, trăind ceea ce cântă. Au meritat calificarea chiar daca n-au intrat între preferințele mele.
Danemarca are un mesaj bun iar trupa cântă bine. Vor avea un loc între primele 10 poziții.
Ungaria și Olanda au avut piese zgomotoase dar au pus și ei suflet în piesele lor.
În privința Australiei mă așteptam la mai mult. Nu m-a impresionat prin live. S-ar putea sa nu intre intre primele 10 în finală.
Polonia și Malta nu au avut plămâni buni pentru piesele cântate. Au picat.
Reprezentanta Rusiei nu a cântat bine live. As fi fost dezamăgită dacă intra in finală.

| aumih16 a răspuns:

De calificat se vor califica! Romania, Moldova, Rusia, Ucraina,
Ungaria, Suedia, Slovenia, Danemarca, Letonia, Polonia! e posibil sa nu califice Serbia, Muntenegru, Australia, Malta, Olanda, San Marino, Norvegia!

| Lioana explică (pentru aumih16):

Eu zic ca Australia va fi in top 10 in finala, iar Norvegia se califica. Amandoi au mai fost la Eurovision. Australia si-a facut intrarea la Eurovision in 2014 prin Jessica Mauboy care a cantat in afara concursului. Iar de violonistul Alexander Rybak se stie ca a castigat Eurovisionul in 2009.

| aumih16 a răspuns:

Oricum tara noastra sigur va fi in marea finala! nu exista! din astea zece tari vom face si noi parte!

Nimic nu e sigur. Se spunea ca Romania si Grecia intra in fiecare an in finala de ani buni. Ei bine a picat Grecia anul asta. Sa vedem ce face Romania.
Nu e bine sa spui ca e sigur ceva pentru ca atunci se intampla contrariul. Eu cred in chestiile astea.

| aumih16 a răspuns:

Vom vedea ce va fi! doamne ajuta!

| aumih16 a răspuns:

Romania nu s-a calificat! pacat!

Da. Pacat. Românii nostri au cantat live perfect. Poate n-a plăcut melodia.

| aumih16 a răspuns:

Nu-mi vine sa cred tremur tot! nu se poate asa ceva! sabotaj!

| aumih16 a răspuns:

Lasa ca vad partea plina a paharului! Moldova este tot de a noastra! in finala voi tine cu ei! dar si cu restul tarilor!

| aumih16 a răspuns:

Alexander Rybak! chiar daca s-a intors! melodia sa! nu a mai fost la fel de buna! ca in 2009!

| aumih16 a răspuns:

La Alexander Rybak! a fost ceva asemanator Juliei Samoylova! care anul trecut nu a participat! dar a avut o piesa buna! la fel si ea anul asta! a avut o piesa slaba! nu ca aia de anul trecut!

| aumih16 a răspuns:

De Julia Samoylova! nu vreau sa mai zic spun! ca a plans saraca valeleu! imi era mila de ea! nu vreau sa stiu ce a fost in sufletul celorlalti! eliminati! unii au avut bulan ciolan! si s-au calificat usor foarte usor! dar asa este la eurovision!

| aumih16 a răspuns:

Julia Samoylova! cred ca a zis spus ceva de genul! ce aveti cu mine! ce rau v-am facut! anul trecut n-am participat! si acum mai primesc o lovitura! nu ma calific in finala! e ingrozitor teribil! cred ca aceeasi parere au avut-o si ceilalti eliminati! inca o data spun zic bai ce bulan ciolan! au avut altii si ei nu!

Julia cred că nu s-a ascultat cântând dacă nu-și dă seama de ce a picat.

| aumih16 a răspuns:

Cele doua Yianna Terzi si Eleni Foureira! ai zice spune! ca sunt gemene! aceeasi coafura! cel putin! ele doua au ramas prietene! si cu aia Netta Barzilai! intre ele s-a legat o legatura stransa! speciala!

| aumih16 a răspuns:

Da poate ai dreptate da ea nu tine cont de acest lucru!

| aumih16 a răspuns:

Prezentatoarele de anul acesta! pot sa spun zic ca m-au dezamagit! juriul poate nu! dar prezentatoarele cu siguranta! m-au dezamagit profund! s-au comportat ca niste fetiscane! de astea smechere! cu tupeu! radeau ca proastele! ca si cum nu le pasa de nimic! cine canta! cine reprezinta! cine organizeaza! au luat la misto bascalie eurovisionul! asa editie ca asta nu am mai vazut in viata mea! de cand urmaresc concursul asta!

| aumih16 a răspuns:

Cristina Caramarcu de la the humans a zis spus ca a votat cu Eugent Bushpepa daca nu a mers ea mai departe cu formatia l-a ales pe el! de Netta Barzilai nu a ras sau ceva! dar a afirmat ca a fost cea mai pregatita! a avut o echipa buna in spate! si asta a ajutat-o enorm! sa castige concursul! de altfel eurovision este concursul prieteniilor Eugent Bushpepa chiar s-a imprietenit! cu Ermal Meta! de Eleni Foureira am mai zis spus cu Yianna Terzi si Netta Barzilai!

| aumih16 a răspuns:

La eurovision 2018 am uitat sa zic spun de data trecuta ca intuiesc sa cred ca datorita prieteniei dintre Yianna Terzi Eleni Foureira si Netta Barzilai! Yianna Terzi a votat cu ambele! atat cu Eleni Foureira cat si cu Netta Barzilai!

De unde știi cu cine a votat reprezentanta Greciei?

| aumih16 a răspuns:

Eu asa am crezut! acum na nu stiu nici eu!

| aumih16 a răspuns:

Fiindca Yianna Terzi! a fost eliminata din concurs! dar nu a facut ca sclifosita aia de Julia Samoylova! aia stie doar sa planga si atat! altceva nu! Yianna Terzi! stiu ca nu a plans! ea este puternica! si e obisnuita banuiesc cu eliminarile din competitii! nu a afectat-o in vreun fel! ca oricum si-a luat vacanta! dupa eurovision! si daca tot s-a organizat in lisabona! a mers la mare! dar pe mine nu asta m-a deranjat! ci faptul ca Eleni Foureira nu a castigat concursul! fiindca e travestit! pe bune doamne fereste! e straight oricum am aflat ce sexualitate are! daca asta era important! asa s-a zis spus si de Jamala cand a castigat ca este domnul Jamal! gresit! din nou! travestiti sunt Dana International si Conchita Wurst! care are sida! da nu a vrut el sa fie femeie! acum suporta! ce sa ii faci nu ai ce sa ii faci daca traim astfel de vremuri! in care baietii se viseaza fete! si invers fetele se viseaza baieti! ciudate vremuri! dar din pacate cu asta ne confruntam! de aia si isi cer drepturile fiindca nu sunt lasati sa faca ce vor! oricum cand a castigat Netta Barzilai am ras ca un nebun! sonat! mai ales ca a spart si trofeul! i-a dat o miniatura! daca l-a spart! pe ala mare! ce erau sa faca sa o lase sa plece cu mainile goale de acolo! mie scarba sila de astfel de castigatori! care dupa eurovision! se lafaie! unde vor ei! adica fac baie! sex dragoste! cu trofeul! si tot felul de chestii de astea! nici anul trecut nu a fost mai bine!

| aumih16 a răspuns:

Stiu oricum fiecare sexualitate in parte cu ce se ocupa

gay homosexual - se iubesc barbatii intre ei!
lesbian - se iubesc femeile intre ele!
bisexual - iubesti atat femeile cat si barbatii!
trisexual - iubesti trei persoane nu doua!
straight - ceva ce tine de heterosexualitate!

Hai sa nu vorbim despre înclinațiile sexuale ale concurenților. Nu-mi plac barfele. Aici doar muzica contează.

| aumih16 a răspuns:

Nu hai sa zic spun si de ce nu a castigat Eleni Foureira! simplu fiindca lumea nu era interesata de ea cum arata ce forme are sau mai stiu eu! in fond e foarte simplu! la urma urmei! si astfel au preferat Netta Barzilai! caci nu tot timpul vezi asa ceva la un concurs de aia! pana in ziua finalei! ea nu era favorita! sub nici forma! dar din pacate lumea a incremenit cand a auzit ca ea Eleni Foureira adica e data favorita! si lumea a zis spus da bine lasa ca nu o sa castige Eleni Foureira! o sa castige Netta Barzilai! si ca sa revin la sexualitate! cand zici spui de Eleni Foureira ca este travestit! e ca si cum as zice spune eu de Yianna Terzi ca este bisexuala! sau lesbiana! foarte urat! nici macar dovezi nu exista! de unde si pana unde!

Nu imi pasă de ce nu a câștigat reprezentanta Ciprului pentru că nici nu mi-am dorit să câștige. Nu mi-a plăcut piesa ei. E ritmata si cu coregrafie dar nu transmite nici un mesaj care să mă atingă.
In schimb piesa Israelului e o noutate și are un mesaj. Am știut din start că e potențială câștigătoare. Fiindcă preferatul meu a picat în semifinale pentru că a cântat prost live, mă bucur că a câștigat Netta. Alta mai buna decât ea nu a fost.

| aumih16 a răspuns:

De altfel anul asta au fost si multe piese comerciale! adica de astea! de genul lui untold! neversea! sau afterhills!