| furni a întrebat:

Astazi este o mare sarbatoare. Pe aceasta cale as dori sa-i urez unui user respectat, care poarta numele Gheorghe sanatate maxima, fericire exagerata si multe intrari pe webcam. Special, special pentru harciog?

11 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

@furni - flavius sefu' e online. A revenit mamicuta adoptiva cu stupid-urile? S-o fi plictisit de forum? Sau de contul asta: http://www.TPU.ro/utilizator/ilzu? So disgustinnnng...stiam ca nu vei parasi site-ul asta niciodata, atat tu, cat si prietenele tale. N-ai demnitate pentru asa ceva. Stii doar circ si atat.
Harciog - sa ne traiesti cu numele!

| dulcik a răspuns:

La multi ani tuturor

nony
| nony a răspuns:

Sanatate maxima lui si moarte rapida zombilor, pardon, vampirilor.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Intr-adevar, desi controversat, Harciog a demonstrat ca este un om serios si care merita cele mai bune ganduri. Ma alatur si eu urarii tale si ma bucur ca cineva si-a amintit. Omul chiar merita.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intodeauna am pe cineva de incredere pentru reclama gratuita.Sar'mina.Fie sa te asculte doamnele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oooo, la multi ani, harciog! happy Sanatate, impliniri si o viata minunata!
Unde ma gandeam eu!hee hee Cand ai zis,, user respectat``, deja mi-a venit in minte: SAMOILA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astazi e ziua lui,
Zi frumoasa ca moartea,
I-am adus ghiocei,
Ca sa-i murmure ei
Ca-i mai entelijent ca noaptea.

Daca n-am fost amabil, e naspa, asa-i?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce periat ma simt. N-am fosta asa "curat"niciodata. Oooo, ce-mi straluceste blana. Dar aia de pe cap tot intunecata este din cauza inteligentei.Multumesc tuturor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bent nu-ti face griji cu politetea cind esti cel mai aproape de adevar. Da-i fundita Furni.