| SkatM4 a întrebat:

Astept pareri/injuraturi, pentru versurile mele ( RAP ). Multumesc anticipat.

Guvernu fura, nu pateste nimic
Ba din potriva, astia au bani sa-si cumpere zi de zi o noua vila la pachet cu o masina
De la mare la mic fura in nesimtire fara oprire
Ne zambesc cordial, spunandu-ne ca de maine va fi bine, sperante false, chiar dureroase
Demoni deghizati in ingeri pazitori se afla printre noi
Iadul e gol oameni buni, demonii se afla chiar aici langa noi, ce ne cumpara sufletu' cu niste foi
Si ce e cel mai rau, fura de la noi, oameni de rand
De la cel mai mare si rau pana la cel mai mic si plapand
Fete elocvente, rebuturi incoerente, care pentru bani si-ar vinde fratele
Ati uitat de unde ati plecat? Manca-ne-ati ****, erati la fel ca noi
Ati dat de bani, ati epatat, nici nu ma mir ca aveti bani, la cat ***** ati mancat
Avem o tara minunata, istorie bogata, o traditie frumoasa
Dar voi o stricati, d'aia tara noastra joaca la pitici, asta sa n-o uitati
Popoare uitate, retrogradate, calcate in picioare de masonerie, asta o mare porcarie!
Intr-un fel si noi suntem problema
Romanii isi numara zilele spunand ca a mai trecut una
E fenomenul de turma, d'aia nu alegem niciodata calea cea buna
Ai clipit, buff ziua s-a dus, lasam pe maine ce n-ea fost prea lene sa facem azi, si asta ne aduce numai bele
Stam cu mainile-n san, si nu actionam, asteptam un miracol, sau o stea cazatoare sa ne punem dorinta cea mare
Crezi ca puterea se afla-n mainile lor? Ia reconstituie fratioare, fara noi astia n-ar mai fi nimic, niste epave uitate
Mi-au luat identitatea, insa nu o sa-mi ia niciodata demnitatea si fermitatea
Banii dezbina famili, cum **** mea s-a ajuns aici?
O familie e un dar capatat de la Dumnezeu, daca o sa o strici te risti, crezi o s-o mai repari? I-a ghici.
Strainii vin si ne fura pe fata, plecati in morti vostri, asta e Romania noastra
Bunici nostri n-au luptat degeaba in razboi, nicidecum pentru voi, ni se rupe de promisiunile voastre, oricum am fi norocosi daca am primi macar putin noroi
Se vrea pace, fara durere da asta e imposibil cu voi la putere
Ne dorim sa va vedem, tarandu-va-n noroi, cersindu-ne o bucata de paine
Si noi sa va dam exact ceea ce nea-ti dat si voi
Ne distrag atentia, de la problemele reale
Afinsandu-le ca pe unele banale
Probleme mentionate zi de zi, sunt divorturile acelor "vedete"dependente de atentie, macara de o faceati si voi in discretie
Vreti atentie? Iesiti din anonimat, citind o carte, ar fi un miracol adevarat
In timp ce ei ne fura pe fata, si se dau saraci
O victima a sistemului asta bolnav, cauta sa se inveleasca noaptea cu saci
Trebuie sa ne eliberam din starea de sclavie, de robie sau iobagie, numeste-o cum vrei, e tot una, altfel vine din nou peste noi furtuna
Domnule presdinte, ti-o zic pe fata, tine minte, fara tine ar fi mult mai bine
Daca nu sunt destul de creditabil, intreba-ti poporu, si o sa afli raspunsu
Demisia sau nu mai prinzi pensia!
Ai de ales, abdicare sau detronare.
Sugi din pensiile batranilor, te invitam sa mai sugi si altceva, sa te ajut eu cu-n indiciu, e la fel de mare ca tine, si aveti ceva in comun, aceeasi chelie
Al Treilea Razboi Mondial, a inceput e aici e acum
Un razboi psihologic, economic.
O tara nu poate fi supusa prin violenta
Dar pot fi cucerita si inrobita din punct de vedere economic fie ca esti sau nu dornic
Fi fara temeri, fara frici, ai sa intalnesti multi inamici
Auzi tu cica criza, economica
Mare parte abureala si restul doar vrajeala!
Daca toti am avea, care ar mai fi farmecul banului
Cum ne-ar mai putea manipula, daca puterea banului n-ar mai exista?
Banu' e ochiul, dracului trebuie sa spun
Credinta e ochiu Domnului vreau sa spun
In goana dupa bani suntem constienti ca uitam de credinta
Uitam ca si noi suntem o fiinta
Ce nedeosebeste de animale, avem ratiune, in rest traim in aceeasi salbaticiune
Alergam dupa bani, da' nu capatam nimic
In schimb, uitam de Dumnezeu si asta e cel mai grav, ajungem sa credem ca suntem cate un semizeu adevarat
Dupa ce o sa muriti, bani nu vor mai conta absolut nimic, in schimb poate atunci veti fi cu adevarat fericiti
Alergam dupa bani, parem ca avansam, e doar o iluzie
ca Fata Morgana, fugim asemenea unor melci, facandu-ne creieri terci
Prefer sa fiu sarac lipit, da' cu o avere de nedescris
Ce o port vesnic in suflet, credinta in Dumnezeu v-a birui mereu, in sufletu' meu
Ne e mult mai frica de controloru' de pe R.A.T.B decat de Dumnezeu nostru din cer
Charles Darwin si teoria evolutionista
O alta abureala colosala, un alt plan masonic fara indoiala
Illuminati vor controlu global din U.S pana-n Amsterdam
Mass media ne manipuleaza ca la carte facand parte din Illuminati
Tu esti papusa iar ei ventrilogu, nu fa pe prostu, nu isi are rostu sti ca asa e la fel de bine ca mine
Stau la distanta, unii ne privesc cu lorneta alti cu luneta, asistand la un spectacol ca la teatru, daca inca n-ai inteles stai jos ai nota patru
Ne dau droguri, ce ne tin la pamant, par ca ne interzic, da ceea ce nu stim
E un joc pshioligic, cu cat e mai interzis, cu atat e mai dorit
La fel pomu' interzis, asa ceva nu poate fi admis
Banii, drogurile, si prostia, primordiale pe pamant, un bun deznodamant.
Politiceni mincinosi, care zic ca ne reprezint, daca v'as spune cat de prosti sunteti, ar fi un alint
Democratie? Mi-e mi se pare oligarhie, ne intoarcem la perioada de sclavie
Totu' mi se pare o porcarie, avem nevoie de o revenire
Mesaje ascunse, peste tot, daca nu le vezi esti un netot
Cat de curand vom purta toti chipuri, vom plati cu chipu' si pentru' o simpla punga de chipsuri
Ne vor monitoriza ca pe niste cobai banali, nu vom mai avea nici o putere de a riposta, sa te ti bine, abia atunci o sa devina viata grea
Pentru a le face viata mai usoara lor.Cui? Conducatorilor
Bag ****-n chipu' tau, vrei sa ne controlezi? Controleaza-ne de ****, noi suntm cei ce se pisa pe tine, chiar daca tie nu-ti comvine
N-o sa reusiti niciodata, sa puneti stapanirea pe acesta tara, asta e imposibil cat timp suntem noi aici, nu uitati suntem romani, n-avem frici
In frunte cu victoriile lui Mihai Viteazu cu poeziile lu' Eminsescu, cu vioara lui Enescu, da exact avem istorie, avem traditie si sa nu uitati avem conditie
La cate tepe ati dat, avem nevoie de un nou Tepes cu cate o teapa mare pentru fiecare, atunci sa vedem care pe care
Romani haideti sa ne tinem de mana, suntem toti la fel, pentru ca avem limba romana
Nu ma intelege gresit nu sunt vreun patriot, dar nu vreau sa fiu nici robot
Daca nu as fi nascut in Romania, poate ca nu mi-ar pasa
Da e tara mea, si mor pentru ea, aici m-am nascut aici trebuie' sa mor
Nu vreau sa aud de la copilul meu, I love you daddy
Tot ce vreau sa aud e un te iubesc tati
Regret ca e nedrept ca dintre toti tu sa fi singuru corect
Poti sa astepti sa treaca ani, tot ramai un nimeni in tara lui Bugs Bunny
Diavolu' e peste tot, si rade de noi, cum pentru bani ne impartim topoare pana la desfigurare
Pe orice produs, care la prima vedere pare perfect o sa gasesti totusi un defect, pe codu' de bare se afla numarul' 666 fratioare, numarul' fiarei!
Illuminati vor controlu absolut, tu numai sa nu-i incurci, ca altfel o incurci
Nu vor banii, deja ii au, vor mai mult de atat, vor control global
Vor un Guvern Unic Mondial, fara niciun Dumnezeu, mai rau ca in Evul Mediu pentru asta credinta, ramane singruru' remediu
Parerea unui copil nu mai conteaza, cand un o copil deschide gura, cineva e gata sa-l pocneasca
Nu asa nu se mai poate bai frate, uita-te la mine, copilul din fata ta vorbeste de dreptate
Tot ce am nevoie, e un pix si-o foaie, ambitie am destula, ca sa-mi tranzmit trairile interioare
Daca nu reusesti sa ma inghiti ia-ma cu apa, si-o sa-ti treaca
Un subiect expirat, fumat da' prea importan, sa fie uitat
Multi au sfarsit impuscati, asasinati, pentru ca au avut curaju' sa vorbeasca nu sa trancaneasca nu e asa Tupac?
Odihneste-te in pace, nimeni nu te-a uitat, ai fost si vei fi in continuare un om respectat
Sunt prea mic ca sa-i rostesc numele, da uite-o ca o fac, respect inca o data, v-am lasat.

Răspuns Câştigător
| 1Hekate1 a răspuns:

Tare frate happy Tot ce ai spus e foarte adevarat.Incearca la anumite versuri sa le faci mai scurte ca nu o sa iasa pe beat.Care e Mc-ul tau preferat? Sunt curioasa daca l-am ghicit avand in vedere perceptiile tale happy

| SkatM4 explică (pentru 1Hekate1):

Cedry2k, chiar daca s-a lasat.

| 1Hekate1 a răspuns (pentru SkatM4):

Eram sigura ca Cedry2k happy E cel mai tare raper care a existat vreodata, GENIU :X Bafta multa, chiar as vrea sa devi un raper cunoscut! E bine ca ai si studio unde sa te inregistrezi si deci sti si sa canti pe beat ( spre deosebire de mine care degeaba fac versuri ca habar n-am sa cant laughing )

13 răspunsuri:
| LegionarulRoman a răspuns:

Recunosca aici versuri (desigur, adaptate) din Cedry2k,Haarp Cord, parca ceva Nimeni Altu big grin. Astea or fi sursele de inspiratie happy?

Oricum, continua. Ai talent!

| Bøøgey a răspuns:

Io dadui scrol down si vazui asea pan' ceata Illuminarea si 666 si zisei ca mai bine nu mai citesc, ca intra Scaraoschi in mine.

| irinuk28 a răspuns:

Mie imi place, bravo, ai imaginatie. Tine-o tot asa.

| SkatM4 explică (pentru irinuk28):

N-ai nevoie de imaginatie, asta poti face si tu, doar daca te uiti in jur...

| irinuk28 a răspuns (pentru SkatM4):

Ai dreptate. Oricum bravo.Ai studio, esti cantaret sau doar ai creat versurile pentru tine?

Am un prieten, care detine un studio, si mai inregistrez pe la el.

Ai ceva postari pe youtube, mi-ar placea sa te si ascult!?

Deocamdata nu, asta urmeaza, mai am de inregistrat cate ceva... Pana atunci poti incerca asta : https://www.youtube.com/watch?v=KmGqozpr43Y. Partial am ajutat la piesa. Cu el urmeaza sa inregitrez.

Sper sa aud si de tine happy

| Guti14Haz a răspuns:

Mai lucrează puţin, nu sunt chiar aşa de reuşite versurile.

| SkatM4 explică (pentru Guti14Haz):

Oke. Multumesc pentru raspuns.