| SkatM4 a întrebat:

Astept pareri pentru versurile mele, pentru o viitoare "piesa" rap. Vreau sa vad daca e buna de ceva, sau daca e de la praf in jos...
Dau funda.

Guvernu fura, nu pateste nimic
Ba din potriva, astia au bani sa-si cumpere zi de zi o noua vila la pachet cu o masina
De la mare la mic fura in nesimtire fara oprire
Ne zambesc cordial, spunandu-ne ca de maine va fi bine, sperante false, chiar dureroase
Demoni deghizati in ingeri pazitori se afla printre noi
Iadul e gol oameni buni, demonii se afla chiar aici langa noi, ce ne cumpara sufletu' cu niste foi
Si ce e cel mai rau, fura de la noi, oameni de rand
De la cel mai mare si rau pana la cel mai mic si plapand
Fete elocvente, rebuturi incoerente, care pentru bani si-ar vinde fratele
Ati uitat de unde ati plecat? Manca-ne-ati ****, erati la fel ca noi
Ati dat de bani, ati epatat, nici nu ma mir ca aveti bani, la cat de mult **** ati mancat
Banii dezbina famili, cum **** mea s-a ajuns aici?
O familie e un dar capatat de la Dumnezeu, daca o sa o strici te risti, crezi o s-o mai repari? I-a ghici.
Strainii vin si ne fura pe fata, plecati in morti vostri, asta e Romania noastra
Bunici nostri n-au luptat degeaba in razboi, nicidecum pentru voi, ni se rupe de promisiunile voastre, oricum am fi norocosi daca am primi macar putin noroi
Se vrea pace, fara durere da asta e imposibil cu voi la putere
Ne dorim sa va vedem, tarandu-va-n noroi, cersindu-ne o bucata de paine
Si noi sa va dam exact ceea ce nea-ti dat si voi
Ne distrag atentia, de la problemele reale
Afinsandu-le ca pe unele banale
Probleme mentionate zi de zi, sunt divorturile acelor "vedete"dependente de atentie, macara de o faceati si voi in discretie
Vreti atentie? Iesiti din anonimat, citind o carte, ar fi un miracol adevarat
In timp ce ei ne fura pe fata, si se dau saraci
O victima a sistemului asta bolnav, cauta sa se inveleasca noaptea cu saci!
Trebuie sa ne eliberam din starea de sclavie, de robie sau iobagie, numeste-o cum vrei, e tot una, altfel vine din nou peste noi furtuna
Marinare, mai lasa si la alti de mancare, mai da-te-n morti tai
Romanii sunt muritori de foame, si tu razi a? Demisia, sau nu mai prinzi pensia!
Ai de ales, abdicare sau detronare.
Spun asta, pentru toti ce se afla in situatia mea, tuturor sa ne sugi ****!
Al Treilea Razboi Mondial, a inceput e aici e acum
Un razboi psihologic, economic.
O tara nu poate fi supusa prin violenta
Dar pot fi cucerita si inrobita din punct de vedere economic fie ca esti sau nu dornic
Fi fara temeri, fara frici, ai sa intalnesti multi inamici
Auzi tu cica criza, economica
Mare parte abureala si restul doar vrajeala!
Daca toti am avea, care ar mai fi farmecul banului
Cum ne-ar mai putea manipula, daca puterea banului n-ar mai exista?
Banu' e ochiul, dracului trebuie sa spun
Credinta e ochiu Domnului vreau sa spun
In goana dupa bani suntem constienti ca uitam de credinta
Uitam ca si noi suntem o fiinta
Ce nedeosebeste de animale, avem ratiune, in rest traim in aceeasi salbaticiune
Alergam dupa bani, da' nu capatam nimic
In schimb, uitam de Dumnezeu si asta e cel mai grav, ajungem sa credem ca suntem cate un semizeu adevarat
Dupa ce o sa muriti, bani nu vor mai conta absolut nimic, in schimb poate atunci veti fi cu adevarat fericiti
Alergam dupa bani, parem ca avansam, e doar o iluzie
ca Fata Morgana, fugim asemenea unor melci, facandu-ne creieri terci
Prefer sa fiu sarac lipit, da' cu o avere de nedescris
Ce o port vesnic in suflet, credinta in Dumnezeu v-a birui mereu, in sufletu' meu
Ne e mult mai frica de controloru' de pe R.A.T.B decat de Dumnezeu nostru din cer
Charles Darwin si teoria evolutionista
O alta abureala colosala, un alt plan masonic fara indoiala
Illuminati vor controlu global din U.S pana-n Amsterdam
Simboluri masonice la tot pasu, in videoclipuri desene filme peste tot
Mass media ne manipuleaza ca la carte facand parte din Illuminati
Ne induc numai cacaturi, gen ozn-uri, nu mai suport, minciuni peste minciuni, uitam de rugaciuni
Marionete, in spatele sticlei, cu creierul spalat, ce e cel mai de ***** e ca-i credem de fapt.
Ne dau droguri, ce ne tin la pamant, par ca ne interzic, da ceea ce nu stim
E un joc pshioligic, cu cat e mai interzis, cu atat e mai dorit
La fel pomu' interzis, asa ceva nu poate fi admis
Banii, drogurile, si prostia, primordiale pe pamant, un bun deznodamant.
Politiceni mincinosi, care zic ca ne reprezint, daca v'as spune cat de prosti sunteti, ar fi un alint
Democratie? Mi-e mi se pare oligarhie, ne intoarcem la perioada de sclavie
Totu' mi se pare o porcarie, avem nevoie de o revenire
Mesaje ascunse, peste tot, daca nu le vezi esti un netot
Cat de curand vom purta toti chipuri, vom plati cu chipu' si pentru' o simpla punga de chipsuri
Ne vor monitoriza ca pe niste cobai banali, nu vom mai avea nici o putere de a riposta, sa te ti bine, abia atunci o sa devina viata grea
Pentru a le face viata mai usoara lor.Cui? Conducatorilor.
Diavolu' e peste tot, si rade de noi, cum pentru bani ne impartim topoare pana la desfigurare
Pe orice produs, care la prima vedere pare perfect o sa gasesti totusi un defect, pe codu' de bare se afla numarul' 666 fratioare, numarul' fiarei!
Illuminati vor controlu absolut, tu numai sa nu-i incurci, ca altfel o incurci
Nu vor banii, deja ii au, vor mai mult de atat, vor control global
Vor un Guvern Unic Mondial, fara niciun Dumnezeu, mai rau ca in Evul Mediu pentru asta credinta, ramane singruru' remediu
Nu fac niciun pact abstract, sa fie clar, stau teapan pe picoarele mele pana la impact
N-am nevoie de voi, ma instruiesc singur, sunt autodidact de fapt asa ar trebui sa facem toti, sa alcatuim un tract intact.
Tot ce am nevoie, e un pix si-o foaie, ambitie am destula, ca sa-mi tranzmit trairile interioare.
Multi au sfarsit impuscati, asasinati, pentru ca au avut curaju' sa vorbeasca nu sa trancaneasca nu e asa Tupac?
Odihneste-te in pace, nimeni nu te-a uitat, ai fost si vei fi in continuare un om respectat.

Răspuns Câştigător
| UndergroundFolklore a răspuns:

Le-ar trebui un negativ prea tare ca sa nu para "fumata" piesa,avand in vedere ca sunt niste versuri legate de aceleasi subiecte eterne gen politicieni care fura, dumnezeu/credinta/religie etc.
Versurile sunt ok, nu sunt praf, dar trebuie ceva mai fresh, mai original.
Daca o sa termini vreodata piesa sa-mi aduci la cunostinta.Sunt curioasa sa vad cum o sa iasa.
Succes!

17 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Man, versurile sunt destul de bune, chiar bune pot spune. Continua! Sa stii, conteaza foarte mult cum le canti, flow-ul tau, sti ce zic. Cred ca ai observat ca unii rapperi,, cunoscuti'' au versuri de 2 lei, insa, le zic bine si suna fain. Bafta!

| Deaad a răspuns:

Vrei un raspuns sincer? E praf!

| SkatM4 explică (pentru Deaad):

Oke. Salut.

| Deaad a răspuns (pentru SkatM4):

Nu mi-o lua in nume de rau dar asta e parerea mea, intelegi? Versurile sunt relativ bune sa zic dar nu prea ma atrage rima si faza cu dumnezeu.Am avut si eu o tentativa odata dar eram mai praf ca tine.laughing

Nu iau nimic in nume de rau, si o injuratura e bine primita... Asta e doar una din multele versuri, scrise de mine. Daca mai vrei tortura, iti mai dau una.
Si ce-i cu faza cu Dumnezeu?

Nu cred in dumnezeu si ma deranjeaza subiectul.

A,si charles darwin si teoria evolutionista, iti sugerez sa te mai documentezi.

Pot sa jur, ca nu crezi in Dumnezeu, din cauza bisericii. Nici eu nu cred in biserica, dar cred in Dumnezeu.Nea popa, imi vrea banu, dar Dumnezeu crezi ca vrea aceelasi lucru? Nu prea cred. D'aia sunt crestinul ce evita biserica.

Charles darwin a fost un mare om. Unul dintre cei mai importanti.Sustin teoria evolutionismului pentru ca mi se pare mult mai rationala decat cea creationista.

Charles Darwin era mason, el sustinea ca omu' se trage din maimuta, de ce? Pentru a te indeparta pe tine de Dumnezeu'. Trasaturile necesare NU se pot mosteni.De exemplu, tu crezi ca, stramosi girafelor si-au intins gatu' pentru a ajunge la frunzele de la copacii mai inalti? Un om, care face cultruism, crezi ca poata sa-si tranzmita masa musculara copilului sau? Nu exista nici un mecanism unde comportamentul organismului, în încercarea sa de a se adapta mediului, sa produca o schimbare genetică. Insectele din ce s-au mai tras atunci? Din flori? Din aer? Daca vrei mai multe detalii iti recomand volumul Ortodoxia si eroarea evolutionista de Firmilian Gherasim şi Ion Vlăducă.

Frate,nu vezi ca am transformat categoria muzica in religie? Da-o incolo de treaba.Eu cu ale mele si tu cu ale tale.Eu nu cred in teoria creationista, tu in cea evolutionista.Lasa-o incolo.
laughing

Oke, stop joclaughing

| Deaad a răspuns:

Vad ca am intrat deja in alt subiect.
Nu ai dreptate.Nu cred in dumnezeu din alte motive.Biserica nu e unul dintre el.Biserica e alta poveste.Dar religia in sine si dumnezeu e creatorul a tot universul etc.Nu pot crede in asa ceva.Si sa stii ca daca dumnezeu ar exista, avand in vedere cruzimea cu care este prezentat in biblie, tot nu l-as sluji.
Acum, mai bine nu o lungim.E parerea ta si parerea mea.Nu o sa ne intelegem niciodata in legatura cu lucrul asta.

| LightOfDeath a răspuns:

Ai putea sa nu te mai repeti atat de mult, " tu numai sa nu-i incurci ca altfel o incurci", schimba unul din verbe happy. "Cu cat e mai interzis, cu atat e mai dorit, La fel ca pomul interzis ", ai putea spune " cu cat e mai greu de obtinut la fel ca fructul interzis ". In primele versuri ai tot repetat "se afla printre noi, se afla chiar aici langa noi, fura de la noi ". Renunta la " langa noi " si in loc de "ce ne cumpara" ai putea pune "si ne cumpara ", iar " si ce e mai rau, fura de la noi " l-ai putea rescrie fara sa adaugi "noi" si cel mai important, nu te ajuta cu nimic daca scrii " pomu', guvernu' etc. ", ar arata mai bine cu articolele puse. Si parerea mea personala, in romana nu suna prea bine piesa, incearca sa o traduci in engleza si cu mai putine cuvinte obscene, dar totul ramane la latitudinea ta.In forma in care este acum nu poti ajunge prea departe cu aceasta piesa.Scuza-ma daca nu am citat versurile cu exactitate, sper sa iti dai seama la care ma refeream.

| SkatM4 explică (pentru LightOfDeath):

Una cu una fac doua, faza cu guvernu' si pomu', e o regula in rap... Ajuta la pronuntie, pe scurt.

| LightOfDeath a răspuns (pentru SkatM4):

Okey... nu o lua in nume de rau.