| WhiteWolf7 a întrebat:

ATENTIUNE, ROACKERIIIII:alegeti si argumentati de ce, trupa care va place mai mult din urmatoarele:Manowar, MetaLLica, Megadeth, Iron Maiden, Slayer, Heaven and Hell(ex-Black Sabbath). Puteti sa mai ziceti voi altele care va plac foarte mult, dar, of course, cu argument.

7 răspunsuri:
| AnaisC a răspuns:

Dintre cele enumerate de tine, Metallica fara discutie.
Argument:
Nu numai ca m-a impresionant povestea mortii tragice a lui Cliff dar sunt si...nu stiu parca sunt afcuti pentru ceea ce canta.Lars e nascut pentru tobe,Kirk a fost conceput special pentru chitara,mai nou Robert are infatisarea si abilitatile specifoce unui bassit, James are o voce al naibii de potrivita pentru Heavy Metal.
Dar trupa mea de suflet ramane Bon Jovi:
Pentru sunt atat de uniti, si eu una daca as avea o trupa nu cred ca as rezista aproape 30 de ani nu stiu e ceva foarte...nu agsesc cuvantul:))
Plus ca au melodii absolut superbe, melodii ce te ung la suflet cu sunete anoste si fara pic de nimic.Si al fel, parca sunt afcuti sa cante la ceea ce canta.
Keep rockin'!
www.WarAndRiot.blogspot.com

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Metallica...dar de ce trebuie sa-ti argumentez, ca nu ma prind?
Ascult rock de 20 de ani si nu m-am intrebat niciodata de ce fac asta sau de ce imi place o anumita trupa! Ascult si atat, imi place si o pastrez pentru mine! Pa!

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

@MetalNeverDie, intr-adevar pentru a a intelege si aprecia muzica rock, trebuie sa ''mergi'' la origini.
Azi, foarte putine trupe mai canta rock de calitate, pentru ei este muzica comerciala si atat!

http://www.youtube.com/watch?v=PfAWReBmxEs&feature=related

| WhiteWolf7 explică:

Am intrebat de ce pentru ca foarte multi asculta rock pentru ca, mai nou, asa e moda sau pentru ca s-au plictisit de trupele care fac melodii doar pentru bani, nu pentru ca apreciaza cu adevarat melodiile si trupele rock.

| Angiutssa a răspuns:

Metallica.Cred ca este cel mai mare simbol al rock-ului.Cand zici rock te gandesti automat la Metallica, parca nu esti rocker adevarat daca nu te leaga nimic de melodiile lor.
De asemenea, ador Linkin Park, TFK si Chevelle.De ce? Pentru ca versurile melodiilor lor sunt minunate, nu sunt zbierate, se intelege fiecare cuvant.Cu toate acestea, ritmul este criminal.

| Andreea_5022 a răspuns:

Mie imi place foarte mult Tokyo Hotel
Pentru mine sunt cei mai tari deoarece
1)m-am obisnuit cu melodiile lor
2)Canta super tare
3)sunt genul meu adica putin spre EMO

Si imi mai place Metallica deoarece canta foarte frumos

| username_5501 a răspuns:

Metallica evident pentru ca m-a impresionat povestea lor si cum au ajuns acolo si ca inca continua sa scoata un rock clasic de calitate ca pe vremuri nu multe trupe mai fac asta.Si isi continua activitatea.Astept noul album.Din cate am auzit va iesi in urmatoarele cateva luni daca nu ma insel asa din auzite va iesi luna viitoare.