| Kenny a întrebat:

Ati ajuns sa iubiti vreodata un artist pe care in trecut il urati?

9 răspunsuri:
| Abcfunny a răspuns:

Da.
Pe Mika, cand eram mică il uram, acum il iubesc; x

| Didu a răspuns:

Da. de exemplu Michael Jackson sad. Cand eram mica imi placea, apoi incepusem sa am o parere proasta despre el. Dupa ce a decedat si m-am documentat mai mult despre el a inceput sa-mi placa si pot sa spun ca ii ador creativitatea, vocea si modul in care dansa. Pacat ca in zilele noastre adevaratele valori nu sunt mediatizate si nu se prea vorbeste despre ele decat dupa ce trec in nefiinta. Pacat.

Răspuns utilizator avertizat
| Me23 Tia a răspuns:

Daca te referi la actori da. uram tot ce tinea de twilight deci uram si actorii mai ales pe robert dar nu stiu de ce.si totusi intr-o zi am zis sa ma uit la film totusi sa vad ce e de capul lui.si mi-a placut. enormlaughingapui am citit si cartile si am devenit un mega fan twilight. iar acum mor dupe robert pattinson.si cu cativa priteni am facut asa.laughingtie ti s-a intamplat? si cu cine?

| Libelle a răspuns:

Da
cand a aparut robert pattinson, cand a jucat prima data in twilight, toata lumea vorbea de el, l-am vazut intr-o poza si ma enervau toate fetele obsedate.
ca peste cateva luni sa vad si ei filmul si sa imi placa foarte foarte mult:X
eee bine ca acum mi-a trecutlaughing

| Ladybuug a răspuns:

Da. Michael Jackson. crying

| TDGMeebu a răspuns:

Se poate si invers?
Adica, inainte o iubeam pe Rihanna, acum o detesthee hee rolling on the floor))

Paii...
Tokio Hotel big grin :X
Acum ii iubesc :X

| Didu a răspuns:

Nu inteleg de ce a fost catalogat raspunsul meu ca stupid. E parerea mea si daca mie imi place Michael Jackson nu vad ce e asa stupid. Eu nu m-am luat de "Twilight", desi nu pot sa suport filmul. Copii facuti pentru alocatie rolling eyes

| Ruxy_1106 a răspuns:

Britney Spears. laughing

Întrebări similare