Ok deci stateam cu mama de vorba azi si am auzit stirea asta si m`a cam intristat. Nu eram cine stie ce fana insa era o cantareata desavarsita. Am inteles si faptul ca suferise din cauza dependentei de droguri si chiar isi pierduse vocea. Insa ea inca detine recordul pentru 7 albume consecutive premiate cu disul de platina. Ia intrecut chiar si pe Beatles, sper ca asa se scrie, daca am gresit va rog sa ma scuzati! Un lucru minunat, o felicit si imi pare rau ca a murit, dar Dumnezeu stie de a facut`o! Nu eram o fana infocata insa mi-a placut melodia ei " I Will Always Love You". Condoleante pentru familia si fanii ei!
Hello! Deci in ultimii ani au plecat multi artisti. Azi dimineata cand ma uitam la stiri si am auzit vestea am inceput sa plang era si este o persoana remarcabila doar prin nume. Stiu ca are o fata destul de marisoara. Am multe melodii preferate de ale ei. pot spune ca "i'm every woman" e preferata mea, pe cand a inregistrat piesa era insarcinata nici nu-mi dadeam seama. Ceau! Ceau!
Yo_6982 întreabă:
Patricia444 întreabă: