1. Nu e gay
2. E un de abia un pustan de 15 ani [ nu cred ca la ani astia are alte pref sexuale , sau eu cel putin n-am prea vazut gay la 15 ani ]
De ce ti se pare asa gay? Are o voce draguta e si simpatic mai ales ca e si micut.Nu-mi dau seama ce aveti cu el. poate ma lamuresti u
Justin Bieber nu este gay, mai dilimache canta chiar mistoooooo!
Da tu stii macar ce inseamna gay sau te bagi si tu in seama ca n-ai ce face?
Bai defectule u chiar esti defect cu capu!
cum poate ca justin sa fie gay are abia 15-16 ani ce draq
Daca la 15 ani nu ai o voce mai grosutaa...asa la 70 o sa vorbeasca de parca ar fi inhalat heliu.Hai sa fim seriosi.Acum e Bieber asta maine poimaine e altu`. O sa-l uitati pe Bieber asta pana la urmatoarea vedeta.
Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragut ca sa fie gay are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trebui sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu... de aia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.
Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragut ca sa fie gay are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trebui sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu... de aia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.semnat amy pwyka :*:**:*:*
Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragutz ca sa fie gay are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trb sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu...daia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.semnat amy pwyka :*:**:*:*
Are voce d fata, arata ca naibah si daca era fata knta zoooper da nu e so... I don't like him. Dc sunteti asa obsedate d tipu asta? Si acum serios. POate visati si la un qncert in Romanik noastra. I-M-P-O-S-I-B-I-L! Trezirea natiune! nu poci sa zic ca la 15 ani e super vedeta ca GaGa sau Micahel Jackson nu au fost plaqti din prima ca asta. OOO VAAAIIII! Fat- Frumos din strainatae! Ferea! Au venit ameriknii in inimile voastre:-p
Bai inteligentilor astia care ziceti ca justin bieber e gay sunteti niste ciudosi pentru ca muriti cand vedeti ca fetele mor dupa el si care e problema nu trebuie sa aiba si el fani? mie una imi pl f mult de el.ador vocea lui si ca sa stiti si voi nu e voce de fata asa e vocea lui mai subtire si e super ok! deci nu e gay! no way la 15 ani frate e imposibil! nu cred! ps:nu mai judecati lumea fara sa o cunoasteti pentru ca nu toti sunt la fel dupa aparente!