| deffect a întrebat:

Ati auzit de Justin Bieber? Daca da voi ce parere avetilaughing? Mie mi se pare cam gay:dVoua?

Răspuns Câştigător
| Pinkyx a răspuns:

Gay?! No way
Ti se pare doartongue
batting eyelashes
Este super dragut,
Are o voce minunata.

38 răspunsuri:
| Ionutzsa a răspuns:

1. Nu e gaywinking
2. E un de abia un pustan de 15 ani [ nu cred ca la ani astia are alte pref sexuale laughing, sau eu cel putin n-am prea vazut gay la 15 ani laughing]

| мαria a răspuns:

Cel mai tare cantaret dupa parerea mea!

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mm. voce de fata putin:-slaughing

| deejayra a răspuns:

Faggot...pentru mine talentul se cunoaste la platanebig grin

| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

De ce ti se pare asa gay? Are o voce draguta e si simpatic mai ales ca e si micut.Nu-mi dau seama ce aveti cu el. poate ma lamuresti utongue

| forever4you a răspuns:

Justin Bieber nu este gay, mai dilimache canta chiar mistoooooo!
Da tu stii macar ce inseamna gay sau te bagi si tu in seama ca n-ai ce face?

| forever4you a răspuns:

Bai defectule u chiar esti defect cu capu!
cum poate ca justin sa fie gay are abia 15-16 ani ce draq

| deffect explică:

Daca la 15 ani nu ai o voce mai grosutaa...asa la 70 o sa vorbeasca de parca ar fi inhalat heliu.Hai sa fim seriosi.Acum e Bieber asta maine poimaine e altu`. O sa-l uitati pe Bieber asta pana la urmatoarea vedeta.

| yoyodedeea a răspuns:

Da tu ai auzit de el?
si mai am o intrebare...cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Shhhtt...nu mai zi asta cu voce tare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il urasc...arata de parca are 11 ani si are voce de fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin nu e gay happy
deloc

este dragut :
o voce minunata happy
si e si sk8er happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am auzit a facut 2melodi pana acum.
Canta si arata foarte bine.
Mie ca este cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deffect nu te prea pricepi... e cel mai dragut baiat din lume si ps amandoi suntem nascuti in 1994 doar ca eu sunt din 14 febroarie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti neuna? no way!
e doar cel mai dragut baiat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bei defectulelaughing de unde ai tras u concluzia asta? vb si u sa te afli in treaba... huaa firai al draq de prost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are voce prieteni dar cu siguranta nu el isi face piesele va asigur de asta... in rest e un gay la 15 ani, dar arata de 10 ani si are o voce de fetita de aia mica micaaaaa... laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragut ca sa fie gaylaughing are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trebui sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu... de aia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragut ca sa fie gaylaughing are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trebui sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu... de aia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.semnat amy pwyka :*:**:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu chiar nu cred ca justin este gay pentru ca are doar 16 ani si este prea dragutz ca sa fie gaylaughing are o voce exraordinara de exemplu mie imi place la nebunie melodia BABY voua ...si nu ar trb sa ii judecati voi pe altii si care e problema daca e gay sau nu...daia nu mai pot iop conteaza doar vocea lui nu inclinatia sexuala.semnat amy pwyka :*:**:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi se pare gay e chiar dragut :X:X:X:X:X:X e tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are voce d fata, arata ca naibah si daca era fata knta zoooperbig grin da nu e so... I don't like him. Dc sunteti asa obsedate d tipu asta? Si acum serios. POate visati si la un qncert in Romanik noastra. I-M-P-O-S-I-B-I-L! Trezirea natiune! nu poci sa zic ca la 15 ani e super vedeta ca GaGa sau Micahel Jackson nu au fost plaqti din prima ca asta. OOO VAAAIIII! Fat- Frumos din strainatae! Ferea! Au venit ameriknii in inimile voastrelaughinglaughingrolling on the floor:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E gay rau baiatu... e poponar cu acte. dupa imbracaminte si freza aia de muiere si vocea aia de zici ca are heliu in ellaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala e un prost ma ce ***. Toate fetele salivati la el laughing si in plus ala nu are cum sa vina in romania ca o sa fie huiduit laughingrolling on the floor) decat fetele noastre proaste care o sa sara pe el straight face lol visati incontinuare ca tot la noi veniti laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai inteligentilor astia care ziceti ca justin bieber e gay sunteti niste ciudosi pentru ca muriti cand vedeti ca fetele mor dupa el si care e problema nu trebuie sa aiba si el fani? mie una imi pl f mult de el.ador vocea lui si ca sa stiti si voi nu e voce de fata asa e vocea lui mai subtire si e super ok! deci nu e gay! no way la 15 ani frate e imposibil! nu cred! ps:nu mai judecati lumea fara sa o cunoasteti pentru ca nu toti sunt la fel dupa aparente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si a uitat de unde a plecat gayu' dracu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai, gay esti tu ma. Justin bieber e cel mai dragut baiat din lumelove struck. a si se imbraca super, are o freza supeeeeeeeeeer si o voce minunata. ati inteles gay-ilor?rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, are dreptate. apropo stiti macar ce e aia gay?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cel mai super baiat de pe pamint

Întrebări similare