| deffect a întrebat:

Ati auzit de Justin Bieber? Daca da voi ce parere avetilaughing? Mie mi se pare cam gay:dVoua?

Răspuns Câştigător
| Pinkyx a răspuns:

Gay?! No way
Ti se pare doartongue
batting eyelashes
Este super dragut,
Are o voce minunata.

38 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti tampit este cel mai bun canteriti din cati exista in lumea intreaga mie una imi place foarte mult cum cand... are o voce extrem de minunata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si in primul rand nu e gay da pentru ca tu esta loco o loca si el este un baiat norocos pentru ca dumnezeu la avut in grijia si ca sa ajunga aici la pus la multe incercari da i porfavor sterge intrebarea asta stupida porfavor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin bieber este un baiat, prea de tot ca sa conduca masini scumpe Face o fata naspa, o voce de fata mica... no way!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand este foarte foarte dragut si nu ste gay. Daca are vocea mai subtire nu inseamna neaparat ca este gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e gay va asigur ca nu este pup

| anamaria_9127 a răspuns:

JB da e chiat gay e cu selena dor casa nu creda lumea ca e gay am vazut intr-o revista ca era macghiat rujat si imbracat ca o fata sia are o voce falsa rau ratat l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)l-)

| Al3kutza a răspuns:

In nici un caz nu e gay sunt numai minciuni.

| mar4kutza a răspuns:

Conecino ca il cnosc, mie imi place toate piesele lui

| mihnureta a răspuns:

Toti prosti care spun ca justin bieber este gay sunt niste handicapati voi nu aveti niciun drept sa spuneti asta in plus are o voce extraordinara si este foarte simpatik iar cei care spun ca e gay ei sunt asa si sa stiti ca este mult mai talentat de cat toti astia care il insulta plus ca nu are cum sa fie deoarece are doar 15 sau 16 ani

Întrebări similare