anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati auzit de trupa Evanescence? Credeti ca st o trupa de muzica Emo? Va plac? (Daca nu ati auzit de ei dar sunteti curiosi si vreti sa ascultati muzica lor va pot ajuta eu)

Răspuns Câştigător
| MistikkGirl a răspuns:

Evanescence este printre cea mai favorita trupa pentru mine. Deoarece Paramore este trupa mea preferata big grin
Adorr aceasta trupa cu toate ca sa-u despartit. ce pacat dar Amy Lee a infiintat trupa ea poate sa caute cum a cautat pe atunci un tobosar niste chitaristi si tot asa mai departe
Cele mai cool melodii sunt -Bring me to like, Immortal, Going under, Sweet Sacrifice, Lithium, Call Me When You're Sober, Missing.Am multe piese cu ei, dar acestea sunt cele mai preferate.
Dar tie iti plac?
Papa. love struck

12 răspunsuri:
| Ana_6509 a răspuns:

Trupă emo? Când s-au lansat ei pe piaţă nici nu cred că devenise cunoscut acest termen de,, emo".

http://www.youtube.com/watch?v=u94-kdMYAL0 atât videoclipul cât şi piesa îmi plac.

| SunnyMidnight a răspuns:

Nu trupa Evanescence este una de rock, iar eu o ador pe Amy Lee:X

| ButterflyWings a răspuns:

E una din formatiile pe care le ascult cu placerewinking dupa parerea mea nu sunt emo. Cateva piese care-mi plac mai mult sunt my immortal si Everybody's Fool

| fluturas a răspuns:

Da, imi placelove struck
mai ales melodia evanescence-bring me to life; x

| Insanity a răspuns:

Da am auzit de ei, imi plac si nu sunt o trupa de muzica emo, sunt ff tari, chiar imi place cum cantahappy

| missbee a răspuns:

Cred că o ştim toţi pe Amy Lee, cu vocea ei superbă. Nu, trupa cântă rock alternativ, nicidecum emo, deci n-are legătură. Şi mie îmi plac.

| tina20 a răspuns:

Deci Amy Lee este preferata mea, o ador. Tipa nu este emo, doar canta propriile trairi pentru ca a avut o drama in familie, un deces. Din cate stiu, ea a fondat trupa Evanescence. Din pacate, trupa s-a destramat de curand, Amy Lee lucrează la un album solo pe care o să-l lanseze la începutul anului viitor, iar ceilalti membrii care au facut parte din proiectul Evanescence, si-au facut o noua trupa. In fine, Amy Lee era vocea, deci fanii ei o sa o aiba ocazia sa o mai auda cantand, solo.

| ♫ Zย ς ķ α ♫™ a răspuns:

Da mie imi place f mult mai ales melodia hello

| i_am_valentyna a răspuns:

Muzica emo? ce e aia? persoanele emo asculta rock, screamo si alte de`astea, dar termenul de "muzica emo"nu cred ca exista.ma rog era doar o parere.hee hee

Acum.in legatura cu intrebarea ta.

Nu cred ca termenul de "trupa de muzica Emo" li se potriveste. ei canta rock(alternativ). muzica lor transmite niste emotii, trairi si sentimente.si faptul ca poate o persoana emo asculta muzica lor din simplul motiv ca transmite ceva, nu ne determina sa generalizam, spunand ca muzia lor "e emo"

sper ca ai scapat de nelamurirewinking:*. pace!\m/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Evanescence e un grup care suna gothic rock:d:d. II ADORlove strucklove struck

| Чернобыль a răspuns:

Eu iubesc trupa Evanescence, mai ales pe Amy Lee!

| caloryn a răspuns:

Da sunt emo! pa!