| Georgy_1679 a întrebat:

Ati auzit melodia lui Paula Seling la eurovision (playing with fire)?
cum era?happy cum vi s-a parut? mie imi place la nebunie si o ascult mereu!

Răspuns Câştigător
| Petronela a răspuns:

Am auzit-o, a fost cea mai tare pacat ca a primit locul 3.Bravo Paula Selling&Ovi

7 răspunsuri:
| Ada... a răspuns:

Bunawinking! Sigur ca îmi place, sunt putin supărată, meritau un loc mai bunstraight face. Pentru mine au fost cei mai tari, cei mai frumosilove struck.

Bravo, Paulawinking! Bravo, Ovihappy!

| IrxnIroxyI a răspuns:

Buna! Am auzit-o. Mie mi s-a parut o melodie buna si era si dansanta, si avea si pian si toate cele, voci bune. Merita daca nu locul 1, locul 2 il merita.

Răspuns utilizator avertizat
| gabriela007 a răspuns:

Mi-a placut foarte mult, are ritm, versuri bune, si voci excelente happy. Meritau un loc mai bun crying

| Ť尺ɪχɪɪ a răspuns:

Mda a fost misto mi a placut melodia lor.bravooo! locul 3 e un loc bunhappy. funda? te roggggggg

| Iuliaana a răspuns:

Au fost cei mai buni dupa parerea mea la eurovision, nu numai datorita melodiei, ci si a vocii puternice a paulei dar si a lui ovi, pianul ala minunat, fetele din spate, spectacolul pe care l`au facut [focul care a fost sincronizat perfect...allon the phone. Bravo paula si ovi

| Guitarlove a răspuns:

Deja s-a zis; sunt de acord cu ceilalti : a fost cea mai buna melodie. Dupa parerea mea, chestia cu Germania a fost aranjata, iar Lena mi s-a parut ca a jucat teatru.Este parerea si multora de la Eurovision. Daca era, puteau sa fie pe locul 2.Am inteles ca pe locul 2 a fost Turcia.Nu meritau locul 2!