Tot ce e interzis devine atractiv şi ispititor, iar să le interzic ar însemna să le iau în serios. Nu merită asemenea onoare.
NU! Cu ce drept as lua eu ceva ce le place altor oameni?! Din acest motiv sunt atatea genuri muzicale..sa ne alegem..fiecare cu preferintele sale..Deci nu, niciodata. L-as considera un gest egoist. Numai bine!
Nu pentru ca fiecare are dreptul sa asculte ce vrea, nu poti sa ii impui omului ce sa asculte.
Nu.
De ce?
Nu am nicio treaba cu manelisti, nu ma deranjeaza, nu ii aud, nu ii vad.
Logic! Manelele promovează false valori. Multe trupe româneşti rămân în urmă datorită acestor "specimene" care sunt promovate şi invitate pe la toate emisiunile posibile. Muzica creată şi ascultată de romi. Iar romii, ne fac ţara de râs în toate colţurile lumii.
Da!
Fara legatura, dar imi place blog-ul tipului asta si trebuie sa-i fac reclama...
http://mesajedinsubsol.wordpress.com/
Pentru mine, în categoria "manele" intră şi house-ul, muzica populară, o parte a popului, lălăielile precum Adele şi câteva trupe de rock alternativ pe care nu le înghit.
Da. Aş fi de acord.
Adele ar avea o voce faină, dar e păcat că o arde pe leşinături.
Ştiu.
Dar tu ce faci pe contul ăsta? Nu aveai altul nou?
Da m-a saturat de manele ori unde mergi auzi numai salam si guta sa le interzica sa scapam de ele.xD
LanguageMaster întreabă:
Apache întreabă: