| biiiabyby a întrebat:

Ati observat ca bara de dislikes pe youtube la videoclipul lui Justin Bieber -Baby e mai mare decar cea de likes? Ce parere aveti?happy

11 răspunsuri:
| Ruxy_1106 a răspuns:

Pai pe 1 septembrie toti cei care il urasc pe acest pusti care suna ca un sobolan in calduri au atacat videoclipul Baby dand dislikeuri si comentarii negative.
Sunt mandra ca am fost una din cei care au facut asta.
Iar pe 15 am auzit ca videoclipul One Time va fi cel atacat.;]]
I can't wait.

O zi buna in continuare!

| Bianca18 a răspuns:

Hehee, nici nu am observat. Ce sa zic, cred ca s-a saturat si lumea de atata nebunie cu J. B. si de melodia asta redata peste tot in prostie. Totusi, are multi fani avand in vedere ca daca la Search scriem J, deja apare Justin Bieber cu a lui melodie Babylaughing

| SunriseB a răspuns:

Sincer, eu nu il simpatizez pe Justin Bieber dar nu ma deranjeaza existenta lui cum pe altii de altfel ii deranjeaza.Nu imi plac melodiile lui, doar Baby e singura care o ascult si care imi da o dispozitie bunahappy. Cat despre bara de dislikes ca e mai mare decat cea de likes este deoarece multi il conisdera gay pe Justin Bieber si nu il suporta nu stiu de ce. pur si simplu nu le place muzica lui. big grin parerea mea e ca nu trebuie judecati cei care au dat dislike, e opinia fiecaruia, suntem liberi sa ne dam cu parerea happy fundita?puppy dog eyes

| Диана a răspuns:

Exact, pe 1 septembrie video clipul ala a fost atacat de armata de anti-jb. big grin Si eu am facut parte din ''armata'' asta. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu vad de ce sunt unii oameni asa. din invidie? ce daca pustiul canta grozav...love strucklove struckJB

| biiiabyby explică:

@ Ruxy
Da, si eu am fost una care a dat dislike.

Mersi de informatie:*

Răspuns utilizator avertizat
| Anna_3775 a răspuns:

Am eu o colega care ii place J. B, e cam obsedata. Si ea mi-a povestit ca toti fanii nu suporta videoclipul "Baby" pentru ca Justin s-a sarutat la filmari cu Jasmine fata aia cu care a filmat, iar cei care au filmat videoclipul au trebui sa taie acea parte, care se gaseste si ea pe youtube. happy

| LookBehinD a răspuns:

Logic ca bara de Dislikes e mai mare decat cea de Likes.
Deoarece:
Din fericire doar 296023 au apasat butonul Like
Si 350342 au apasat butonul Dislike big grin

Fundita?

| TeoPT a răspuns:

Pe 1 Septembrie cei care il urasc pe Justin bieber printre care si eu, au atacat videoclipul Baby.

Acum videoclipul are ce merita. Pe 1 septembrie a primit 15. 000 like-uri si de 10 ori mai multe dislike-uri.

| SheCanFlyy a răspuns:

Eee.mare lucru.sau adunat vreo 30 si au dat incontinuu dislike, pana a ajuns mai mare. oameni care nu au ce sa faca.ca am incercat eu, si daca dai incontinuu like/dislike se mai mareste.