| aumih16 a întrebat:

Ati vazut la televizor videoclipul lui Major Lazer Sua Cara sunt doua fete Anitta si Pabllo Vittar care danseaza si canta lasciv periculos pe ritmuri arabesti in desert apare un atv alb bine si alea sunt imbracate in alb poarta o marca de firma Adidas si in rest tinute arabesti ambele fete poarta tinute provocatoare ca apar cu fuste bocanci voaluri ochelari cu rama neagra una e blonda cealalta e bruneta si apar langa Major Lazer ori separat singure fac si diverse semne arabesti in acelasi timp dar nu asta este scopul intrebarii hai sa spun care este si probabil nu stiati cu siguranta un lucru important din aceasta melodie am mai vazut eu clipuri balcanice dar asta le intrece pe toate una din fete intamplator am aflat ca este Drag Queen mi s-a parut mie ciudat la clipul asta ceva dar m-am abtinut insa mi-am dat seama ca trebuie sa aflu care este treaba cand am tastat Sua Cara gay am aflat ca nu Anitta fata bruneta e Drag Queen ci Pabllo Vittar fata blonda initial am zis spus ca nu avea cum sa fie baiat dar am aflat ca asa este el este Drag Queen de meserie e baiat dar ii place sa se imbrace incalte ca o femeie dar sa se si machieze asa ca am ramas socat de vestea aceasta dar nu conteaza mai ales ca artistii gay homosexuali lesbiene sunt apreciati in muzica si nu numai asta dar si ei sunt tot artisti ce daca sunt asa nu au nici o vina problema este ca ala arata chiar bine ca fata ii statea bine si vocea tot parca de fata o avea nu mi se parea sa fie baiat la cat de bine arata in fine ciudat este ca hai aia Anitta putea sa faca twerking dar ala Pabllo Vittar mi s-a parut ciudat sa il vad facand twerking si comportandu-se ciudat fiind baiat travestit nu mi-e sila scarba ca totusi asa sunt astia drag queen la urma urmei si asta face parte din homosexualitate chiar daca este mai mult gender swap gender bender body swap si poate fi amuzanta pentru cei de sex masculin care vor sa treaca de partea celor de sex feminin este si o metoda usoara asta ca nu necesita operatie poti fi fata cand vrei si in acelasi timp si baiat chiar daca este ciudat stiati sau nu stiati chestia asta ca mie imi da niste dubii totusi in ciuda acestui fapt piesa a ajuns un hit pe tot globul numai pun la socoteala si faptul ca a fost cantata la paradele LGBT

Răspuns Câştigător
| FaraNumePls a răspuns:

Și eu rămăsesem așa... Nu știam de Pabllo Vittar. După am aflat că e băiat. Ceva din mine îmi spunea că e băiat dar n-am vrut sa o spun laughing) oricum, piesa e mișto, dar daca nu era parte lui Pabllo probabil că nu îmi plăcea piesa.

| FaraNumePls a răspuns (pentru FaraNumePls):

Sa vin cu o completare...
Foarte multi vloggeri (sper că am scris ok) au reacționat la aceasta piesă, de ce? Pai, Doar uitându-ne la titlu putem vedea că trupa Major Lazer a compus piesa și este cântată de Anitta și Pabllo Vittar. Deja vedem nume mari. Pentru toți a fost un șoc faza cu Pabllo. Când apărea sa cante, ceilalți erau gen "What?!", asta pentru că, partea lui Pabllo e destul de mișto. Mai ales că piesa e în limba portugheză. Ceva din mine îmi spune că o sa auzim mult și bine de Pabllo. Acum revenind la melodie. Piesa a strâns o groază de vizualizări în doar 4 săptămâni! Daca o ține așa putem spera că va ajunge undeva sus prin top la videoclipul cu cele mai multe vizualizări. Cu toate astea, sunt multi care nu agrează transexualii, deci iar e posibil ca faima melodiei sa nu meargă prea departe. Eu l-am auzit pe Pabllo cântând live (am văzut pe YouTube diverse concerte de-ale lui), și nu m-a dat pe spate cum canta el live. Chiar nu cânta.Din când în când mai fredona dar mai mult de atât nu cred că putea. Acum că îl durea gatul nu știu laughing. Vocea lui în video era mișto pentru că, poate mai cânta cineva cu el pentru a de auzi mai bine, chiar și Anitta cânta odata cu el, poate a folosit și auto-tune. Acum sa vorbesc despre Major Lazer... Nu prea am ce zice. E o trupa buna, au un ritm nebun, eu îi știu de la melodia Lean on, de atunci tot ii ascult. Iar Anitta cred că a contribuit la crearea melodiei Mi gente cântată de Willi William (sper că nu i-am pocit numele laughing ). Am vrut sa completez pentru că am văzut că mi-ai dat funda, și am simțit că n-am zis inca tot ce știu laughing aștept să îmi spui care este părerea ta (detaliat) despre piesa și de ce nu și de răspunsul meu.

| aumih16 explică (pentru FaraNumePls):

Pai nici eu nu am crezut ca una din fetele alea e baiat travestit de fapt dar vazand clipul de cateva ori mi-am dat seama ca aia nu e fata e baiat dar asta este totusi piesa e super daca o sa ajunga hit asta va ramane de vazut

| aumih16 explică (pentru FaraNumePls):

Ai dreptate si de aceasta data toti trei au avut o contributie enorma la piesa asta si deci faza cu Pabllo Vittar ca e travestit nu ar trebui deci sa mire pe nimeni sigur ca Pabllo Vittar nu are voce feminina nici nu are cum daca e baiat dar a folosit auto-tune pentru schimbarea vocii pai da ca in ziua de astazi toti artistii fie vechi fie noi folosesc auto-tune de ce nu sunt multumiti nici psihic nici fizic de vocea lor si atunci cand exista tehnologie normal ca e mai simplu asa sa folosesti auto-tune asta te ajuta enorm ca artist nu iti este frica ca poti sa faci ceva gresit nu ai cum cu o asa metoda in fine asa este Pabllo Vittar mai mult fredona dar mai mult nu putea ca il durea gatul da poate si Anitta ca ea chiar are voce feminina ca doar e fata da de Major Lazer nu prea ma leg ca ei in videoclipul acesta doar apar dar nu canta din moment ce solistele sunt Anitta si Pabllo Vittar travestitul acela in fine o sa mai auzim si de el si de Anitta de Major Lazer nici nu se mai pune problema ai dreptate si la partea cu live pe Youtube ca sunt multe concerte cu el unul este socant ca se saruta cu un alt travestit

23 răspunsuri:
| adytzoi a răspuns:

Si intrebarea e?

| deeeaqq a răspuns:

Am rămas fără aer, mai pune și tu puncte plsss
Și care este întrebarea, puiule?

| aumih16 explică:

A pai asta este intrebarea ca din cele doua fete Anitta si Pabllo Vittar a doua e baiat nu fata ca e Drag Queen de meserie ii place sa arate semene cu o fata in toate privintele imbracaminte incaltaminte si machiaj dar asta e nu e vina lui ca asa a ales el sa fie probabil meseria

| aumih16 explică:

Oricum mai conteaza chestia asta asa mult cand piesa asta a ajuns hit numai ascult piesa ca gata am vazut ca una din fetele alea nu e fata ci baiat sa fim seriosi

| aumih16 explică:

Eu am pus intrebarea ca ma gandeam daca ati observat chestia asta dar nu e aia bruneta ci aia blonda ca sunt doua

| aumih16 explică:

Moda drag queen se poarta demult inca din anii 70 80 de generatiile de cantareti si trupe de atunci urmate de cele din anii 90 2000 si cele de astazi e drept ca nu poti sa spui ca toti sunt drag queen pentru ca multi sunt gay homosexuali sau lesbiene

| aumih16 explică:

Bisexuale chiar oricum nu conteaza asa mult sexualitatea artistilor fiecare are felul lui de a fi ca de aia si este artist si daca scoate piese care suna bine mai conteaza chestia asta ca e homosexual nu cred

| aumih16 explică:

Imi place si mie piesa doar ca imi este greu sa accept ca una e fata si cealalta e baiat si e travestit drag queen

| aumih16 explică:

Asa s-a intamplat sa fie el drag queen fac atata caz degeaba la urma urmei daca ar fi sa fie toti cantaretii normali ar fi bine dar nu sunt toti din pacate unii nu sunt bolnavi doar ca au aceasta tendinta de a fi gay homosexuali lesbiene bisexuale astea ultimele doua la sexul feminin nu la sexul masculin asta este viata au si artistii un mod in care doar asa pot face muzica altfel nu

| aumih16 explică:

Oricum sa stau eu linistit ca daca este posturile de muzica vor sesiza chestiile astea printre care si cea din videoclipul Sua Cara cu
Major Lazer Anitta si Pabllo Vittar cum ca una din fete este drag queen nu este gay dar este drag queen o forma si aceasta de travesti dar las mai bine posturile de muzica sa se ocupe mai bine de asta eu doar imi pot da cu parerea si cam atat piesa imi place suna bine asa ca o sa ma mai abtin de la astfel de comentarii trebuie sa inteleg ca asa sunt unii artisti nu ai ce sa faci daca nu ai ce sunt artisti care fac muzica normal dar sunt si care nu pot face muzica normal asa ca stau linistit ca nu am de ce sa ma ingrijorez are cine sa observe chestia asta daca este sigur nu va fi interzis videoclip ca nu are de ce sa fie interzis

| aumih16 explică:

De aia exista critici in toate domeniile nu numai muzica si in sport actorie televiziune ca altfel ar fi degeaba

| aumih16 explică:

Oricum Pabllo Vittar a devenit drag queen ca a participat la diverse concursuri muzicale cand era minor cum de altfel se intampla cu toti artistii acesta trebuia sa treaca niste hopuri ca sa ajunga o vedeta dar nu a reusit atunci a crescut si si-a dat seama ca cu acest aspect nu va face nimic in muzica astfel ca a apelat la aceasta metoda tocmai ca sa faca ceva in muzica si iata ca i-a iesit poate sa fie si baiat dar si fata oricum cred ca si Anitta i-a zis spus lucrul asta sa isi schimbe imaginea banuiesc

| aumih16 explică:

Oricum Anitta are sanse mai mari sa ajunga cunoscuta deoarece anul acesta pe langa Sua Cara cu Major Lazer si Pabllo Vittar are si o colaborare mai noua cu Iggy Azalea piesa se numeste Switch ea mai are si alte piese scoase cu Maluma care deja este cunoscut ori piese singure cum are si Pabllo Vittar de altfel cu toate ca si el a mai scos dar sunt nume mai putin cunoscute in lume oricum nu stiu ce sanse are Pabllo Vittar sa se faca cunoscut dar nu cred ca ii pasa deloc de asta cu toate ca si-a dat arama pe fata cu acest travesti dar asta este eu il accept si asa vad ca ii sta bine foarte bine o fi el drag queen dar se machiaza bine trebuie sa recunosc fata de altii oricum operatii estetice nu cred ca are dar e dezvoltat bine ca are o musculatura nu ca Anitta nu ar avea dar asta e si mai si piesa Sua Cara imi place in ciuda acestui fapt probabil are o poveste trista de aceea se travesteste nimeni nu stie de ce o fi si din cauza trecutului am mai specificat eu si data trecuta nu cred ca mai este cazul oricum cantaretii sau cantaretii din Brazilia sunt foarte populari primul a fost Michel Telo care a avut el melodiile alea Ai Se Eu Te Pego Bara Bara Bere Bere si Tchu Tcha Tcha dupa aia astia de acum Anitta Maluma si Pabllo Vittar sunt multi dar unii nu sunt cunoscuti asa le trebuie ceva ani sa se faca cunoscuti astia au reusit repede evident au muncit ca sa ajunga la acest statut de mari vedete din Brazilia

| aumih16 explică:

Oricum Pabllo Vittar nu este singurul drag queen de astia sunt destui doua exemple ar fi Adore Delano si RuPaul care a devenit cunoscut in anii 90 pentru aparitiile sale in travesti atat ca cantaret cat si ca actor sau dansator oricum astia la fel ca si artistii gay homosexuali lesbiene bisexuale nu se comporta asa tot timpul mai mult in muzica in afara ei sunt normali adica nu se travestesc acum depinde cand se travestesc cand nu se travestesc

| aumih16 explică (pentru aumih16):

De asemenea mai sunt patru cinci sase sapte pe langa astia doi Adore Delano si RuPaul adica Jinkx Monsoon Alaska Thunderfuck Bianca Del Rio Brian Joseph McCook Violet Chachki Chad Michaels Detox Icunt Alyssa Edwards si Sharon Needles oricum muzica pop numai este la fel cu asa specimene pacat ca muzica pop nu trebuia sa transmita astfel de mesaje erotice sau altfel cu injurii injuraturi muzica pop astazi parca se aseamana din ce in ce mai mult cu muzica rap sau chiar rock metal credeam ca doar acolo se adreseaza injurii injuraturi dar vad ca si in muzica pop se intampla de astea oricum se trage din bdsm mai mult ca sigur alea stiti ca exista video-uri pe site-urile xxx gen mistress goddess domme sissy sissification feminization bimbo bimbofication care transforma partea masculina in partea feminina dar si invers partea feminina in partea masculina e groaznic dar este o metoda de tortura in bdsm cum sunt si restul muzica pop trebuia sa ramana cum era in anii 60 70 80 90 sau chiar 2000 un gen timid retras emotionant ma rog cum era el in vremurile acelea eu asa stiam pop-ul dar acum s-a schimbat totul tehnologie este inainte noastra noi imbatranim ne maturizam dar tehnologia este inaintea noastra astazi astea sunt vremurile in care traim rau era cand nu aveam tehnologie rau este cand avem acum tehnologie nici noi nu stim ce mai vrem de la viata asta sincer suntem prea mofturosi fitosi

| aumih16 explică:

Am uitat sa mai spun zic ceva mai este un travestit stefflon don care apare in videoclipul instruction a lui demi lovato stiti probabil ca aia este bisexuala si fiind bisexuala pentru ea nu conteaza cine apare in videoclipurile ei indiferent ca sunt gay sau lesbiene mai ales ca si ea este sustinatoare lgbt asa ca e de acord cu asa ceva dar ma rog in fine oricum in ziua de astazi ca si inainte sodoma si gomora a fost mereu prezenta in muzica ce josnic jalnic sa pretinda acei travestiti ca sunt de sex feminin cand ei sunt de sex masculin toata ziua toata noaptea omg ce ciudatenii de oameni zau pacat ca astfel de oameni de artisti isi au locul in muzica cand locul lor ar fi trebuit sa fie in filmele xxx dumnezeule mare asta este asa este muzica acum ce sa ii faci nici inainte nu era mai bine dar nicidecum cum este astazi nu era asa ca o las balta oricum de sua cara ce pot sa spun zic nu stiu la celelalte posturi kiss tv utv music channel sau hit music channel dar la zu tv pot sa afirm ca piesa este pe locurile 34-35 in clasamentul muzical poate mai jos de pozitiile astea in fine m-am gandit eu ca ca nu are nici o sansa sa urce mai sus nici nu avea de ce sa o faca asta vara a mers cum a venit toamna iarna scade de asemenea si la primavara tot asa va fi nu exista nici o sansa ca piesa sa urce mai sus atat timp cat sunt piese mult mai tari decat asta si care isi merita locul in clasament

| aumih16 explică:

Oricum anitta am vazut ca a scos mai recent cu j balvin un clip senzual sexy downtown se numeste

| aumih16 explică:

Acum mai nou e una aya nakamura! nascuta in mali! dar canta in franceza! printre cateva melodii de a le sale sunt copines! djadja! comportement! brise! le passe! etc alt travestitlaughing asta-i viatalaughing oricum bunaciunile astea! sunt tot mai cautate in ultimii ani doar cate nu au fost si astea mai vechi dar si astea mai noi numai dau exemple se stie care sunt alealaughing in finelaughing lasalaughing trebuie sa ma mai obisnuiesc cu ideea astalaughing ca fetele normale si baietii normali in muzica cel putin numai exista cum erau inaintelaughing

| aumih16 explică:

De asemenea in afara lui aya nakamura! mai este un travestit bilal hassani care canta un cover de a lui aya nakamura! djadja! are si el cateva cantece! melodii! videoclipuri! dar nu sunt foarte cunoscute! din pacate! trebuie sa inteleg ca asa este muzica din ziua de astazi! nici inainte nu era mai bine grozav! dar astazi numai la asta se rezuma! lgbt! bdsm!

| aumih16 explică:

Am ajuns uneori chiar sa ma intreb! sa imi pun adresez intrebarea! bai astia care devin din baieti fete sau invers din fete baieti! e gen cum e la prostituate! sunt drogati sau ceva de genul! sa se comporte asa! dumnezeu stie! cert este ca nu sunt o persoana de genul asta! si na imi este greu sa inteleg! ce fel de viata duc! treaba lor! fiecare face muzica! asa cum stie! cum poate! cum il duce capul mintea!