Am ales sa fiu actor-regizor, insa nici cu vocea nu imi este rusine Una dintre probe la UNATC este canto.
Nu am ales aceasta cale pentru ca prefer mai mult actoria
Cant acasa in familie, pentru sufletul meu. Pianul si chitara sunt instrumentele preferate.
Am cantat in timpul facultatii in niste localuri unde eram apreciati, eu si colegii mei. Actor inseamna sa fii multilateral dezvoltat
Mi-as fi dorit asa ceva. Ar fi fost super. Dar nu am voce asa. Mi-ar fi placut sa fiu ca Laurentiu Duta, sa imi compun eu melodiile si sa le cant. Ar fi fost foarte frumos dar din pacate nu am talent. Daca as avea voce cu siguranta, as face tot ce as putea sa ma remarc intr-un fel.
Normal ca as vrea . Insa mai imi trebuie si voce si noroc pentru asta .
Intrebarea cred ca ar fi trebuit pusa astfel : "Cine nu ar vrea sa fie cantaret?" Numai bine!
Daca as avea voce da! mi se pare minunat sa canti si sa incanti, chiar daca in ziua d azi putini mai fac asta cu adevarat. mie imi vine d multe ori sa cant, dar ma opresc pentru ca stiu ca ii poluez fonic p cei din jur
In niciun caz... daca as avea voce as vrea sa ma fac miner sau orice altceva ce nu implica vocea.
Tu nu ai vazut ca orice afon incearca sa cante ceva sa castige un ban destul de usor fara foarte mult efort fizic? Deci ce crezi? As vrea sau nu?
De ce nu, cu vedetele noastre de corton si cu o voce la fel cred ca as fi un ifol pentru eii
Da.mult, Dar sa am voce, nu sa spun 2 versuri si sa ma motaii pe melodie]
Mi'am dorit dintotdeauna sa fi avut voce si sa pot canta. Ca fara voce, neah. e urat.
Daca as avea voce normal ca da. Dar mie sa nu pot dormi din cauza paparazillor si ca ma trezesc cu paparazzi in fata.
Este super sa ai harul de a canta si sa iti exprimi ceea ce simti prin cantec insa depinde foarte mult si de genul de muzica.Eu sunt solista de muzica populara si sunt super fericita cand vad ca prin cantecul meu mai fac omul sa uite de necazuri, este o satisfactie enorma dar mai ales este o munca frumoasa, distractiva si banoasa.
anonim_4396 întreabă: