Da.il dhiu. poate. poate nu da cu adevarat nu a murit stiu dc.mai tineti mine cand zicea ca vrea sa fie lasat in pace de papparazi si ca vrea sa isi plimbe catelul in parc.ehh se pare ca asta ar fi explicatia. da doamne sa nu fi murit
Lasati-l sa se odihneasca in pace! Mi-e scarba de atatea inventii doar pentru. bani. Se intrece orice limita posibila!
Http://www.google.ro/......Http?/url
Am citit acum si este interesant articolul, bine documentat. Desi nu-s fan, mi-ar placea sa stiu ca traieste.
Eu nu cred ca mai traieste...probabil ati citit din presa ca avea probleme mari de sanatate si daca nu l-au doborat acestea sigur au facut-o medicamentele foarte puternice care le lua, sau a fost ucis(e posibil si asta). Astea sunt doar prostii ca sa se joace cu noi!
R. I. P. M. J.:X:X:X
Este un aspect ce tine de psihologia multimii.Admiratorii sau contemporanii refuza sa creada in disparitia definitiva a unui om celebru, de acee pentru a se consola si a-si prelungi iluzia pun in circulatie zvonul ca individul este viu si traieste pe o insula sau intr-o tara exotica sub o identitate falsa insa.Asa s-a spus despre Kenedy, Onasis, Ceausescu si altii.
Nu vad rostul intrebarilor cu M. J. Daca ar trai s-ar uimi lumea si dupa putin timp ar reveni totul la loc.Traieste pana la 60 de ani sa zicem.Si dupa moare si se reiau povestile.Ca nu stiu de ce a murit ca vad fantome ca l-au ingropat, dar l-am vazut pe strada ca a reinviat a 2-a oara.Fine, nu?
Aberatii, M. J nu traieste, nici mort nu mai lasa astia omul in pace
R. I. P M. J
uite de-aia nu ma mai uit eu de ceva vreme la stiri... Tate prostiile de pe lume si nimic cu adevarat util...
Va inchipuiti ca e mort...sigur ca noi ne-am dori sa traiasca. dar nu mai traieste, asa ca sa lasam glumele de o pate si sa ne amintim de el cand traia... putem sa-l veneram, dar nu se mai intoarce asa ca vedeti-va de treburile voastre oameni buni
anonim_4396 întreabă: