| butterflyyy a întrebat:

Auziti... vreau sa raspunda cineva la intrebarea asta...
cui ii plac manelele?tonguebig grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ma numesc oana am 16 ani sh ador manele daca vr sa vb mah mte uite id mew oanadyana95

24 răspunsuri:
| DudaYeah a răspuns:

Nu, nu imi plac. dar daca tie iti plac, nu e nicio problema (pentru mine). laughing dupa parerea mea, manelele nu exprima nimic, decat niste vaitaturi si ofataturi "vai valoarea mea, valoarea mea". chiar nu le suport. dar daca tie iti plac ai putea sa imi dai mesaj privat cu ce iti place tie la manele? poate imi dau si eu seama.

| 54ndy a răspuns:

Mie nu.

| ii a răspuns:

Mie, foarte putin :d

| Kerli a răspuns:

Nu-mi plac
imi place doar sa dansez pe ele la petreceri

| mirelwshha a răspuns:

Eu sunt de parere ca manelele nu sunt un gen de muzica...mie una nu imi plac, desi majoritatea tinerilor in ziua de azi asculta mai tot timpul manele...e de prost gust! numai niste fraieri assculta ce canta niste acesti analfabeti! parerea mea! laughing

| RMihai a răspuns:

Mie,ascult ocazional si dansam la petreceri pe manele normale, nu sunt nici manelist nici cocalar cum s-ar crede...

| Captive a răspuns:

Manelisti=cocalari=infectii Romaniei!

| Captive a răspuns:

Fara suparare pentru cei care asculta manele

| butterflyyy explică:

Mieeee

| butterflyyy explică:

Ba toti care ati spus ca nu va plac manelele voi sunteti cocalari da siii... mai ziceam eu ceva da lasa

| AnonimA a răspuns:

Sti...nu e nimic grav ca iti plac maneleleoh go on sincer eu asc happy

asa c na sunt "cocalara" ce s fachappy

Baftakiss

| ILoveTokioHotel a răspuns:

Nu cred ca ai scris cuvantul cu m. urasc manelele, adica ce sunt alea? niste porcarii! crying

| Dollicious a răspuns:

Pai in general numi prea plac manelele dar sunt unele frum ce merita ascultatewinking

| WTFuck a răspuns:

Doamne fereste nu mie urasc manelele is de toata cocalarimea posibila dca as schimba ceva manelele le-as scoate din muzica asta nu e muzica e bataie de jog

| Enigmă a răspuns:

Subscriu la raspunsul lui @SmoKer

| Lilly095 a răspuns:

Mie sigur nutongue

| Liviu321 a răspuns:

Mie imi plac dar asta nu inseamna ca ascult NUMAI MANELE si nu inseamna ca cine asculta e TIGAN sau e COCALAR! nici mie nu imi plac TIGANII care FURA si OMOARA adica cei care ne fac de RAS! imi plac manelele pentru ca le-am ascultat de mic si pur si simplu ma atrag. asta nu inseamna ca nu imi place rapp sau muzica de club sau mai stiu eu ce.nu e frumos din partea voastra sa spuneti ca suntem prosti ori inculti sau altfel. ma imbrac normal ca toata lumea. nici mie nu imi place rocku` ala hard, spre ex. dar nu am ic cu ei. e decizia lor! si ca sa va dau un exemplu am intrat in ca rosetti un liceu f bun din bucurestiwinking deci concluzia este ca nu sunt un prost incult un cocalar cum gandesc unii.

| lupu_1730 a răspuns:

Tie

| lilita a răspuns:

Nu îmi plac, dar sincer am una care o ascult din cîn în cînd. Furama voinice...Mie imi plac dar asta nu inseamna ca ascult NUMAI MANELE si nu inseamna ca cine asculta e TIGAN sau e COCALAR! nici mie nu imi plac TIGANII care FURA si OMOARA adica cei care ne fac de RAS! imi plac manelele pentru ca le-am ascultat de mic si pur si simplu ma atrag. asta nu inseamna ca nu imi place rapp sau muzica de club sau mai stiu eu ce.nu e frumos din partea voastra sa spuneti ca suntem prosti ori inculti sau altfel. ma imbrac normal ca toata lumea. nici mie nu imi place rocku` ala hard, spre ex. dar nu am ic cu ei. e decizia lor! si ca sa va dau un exemplu am intrat in ca rosetti un liceu f bun din bucuresti deci concluzia este ca nu sunt un prost incult un cocalar cum gandesc unii.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce intrebare stupida.ce conteaza?
nu, nu-mi plac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac foarte mult laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie! la care nu ii place...GURA! si ascultati genul vostru nu mai criticati atata.

| SuperChicolina a răspuns:

Nu prea...

Întrebări similare