| Mony a întrebat:

Avril Lavigne sau Inna?
Adam Lambert sau Eminem?
De ce?

Răspuns Câştigător
| Fluffy a răspuns:

Avril Lavigne; are o voce inconfundabila love struck, melodiile ei au fost si vor ramane istorie, pentru ca fiecare melodie are ceva special, te face sa o indragesti pe ea si mai ales melodia pentru versurile ei, ritmul love struck.Cand ii privesti pozele, unele, iti inchipui ca este o fata atat de firava si inocenta, dar atunci cand canta iti dovedeste total opusul love struck
Adam Lambert e awesome, sunt extrem de mirata ca foarte putina lume vede lucrul asta. Sincer mi se pare un adevarat rock star, canta superb si are charisma cat pentru 10, chiar nu ar trebui sa conteze ca e gay.In fine ideea este ca omul asta are talent cu carul si are curaj sa fie asa cum vrea si ii sta bine si e credibil pentru ca tot marketingul asta merge cu personalitatea luilove struck

22 răspunsuri:
| xMoonlight a răspuns:

1. Avril Lavigne - deoarece ea este foarte talentata si are o voce superba si in plus este foarte cunoscuta happy muzica ei e pe placul meu \m/.
2. Eminem - deoarece este "regele rapului" si este foarte talentat si el.Canta foarte bine si nu poti sa ii compari deoarece Eminem canta rapp si Adam lambert pop/rock cred.Bye

| usy313 a răspuns:

Doar Eminem! laughing Pentru ca, canta muzica adevarata, nu se lauda in piese, canta despre viata. ceilalti 3 canta comercial ceea ce nu imi place... iar adam lambert este gay big grin. de fapt ii plac si barbatii si femeile, am uitat cum se numesc persoanele alea...

| Kenny a răspuns:

Gandeste-te ca tu compari artisti total diferiti care canta genuri total diferite. straight face

| Edy_7553 a răspuns:

Dintre Avril Lavigne sau Inna o aleg pe Inna caci imi place mult cum canta si melodiile ei.
Dar dintre Adam Lambert sau Eminem nu stiu pe cine sa aleg caci amandoi imi plac mult de tot, (melodiile lor normal) dar am o mica inclinatie spre Eminem.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Niciuna.Nu ma incanta absolut deloc, Avril are cateva melodii mai frumoase dar nu ma impresioneaza nici cu alea!
2.Eminem.Pentru ca eu cand ma gandesc la Rap ma gandesc la Eminem.Are melodii superbe si nu cred ca am auzit vreodata ceva rau despre el, de fapt nici nu cred ca am auzit vreo ceva de el! Pur si simplu il ador!

| Alessandra_6898 a răspuns:

Inna-pentru ca este o romanca foarte talentata, are videoclipuri frumoase, si este cunoscuta ba chiar mai mult decat Avril Lavigne. Daca tie iti place de Avril eu nu am probleme, am spus doar parerea mea.
Si Eminem pentru ca nu stiu cine e Adamlaughing

| Floriin a răspuns:

Inna e cea mai tare:X
Avril Lavigne - Emo
Adam Lambert - Gay
Eminem - Psihopat happy

| Mony explică:

Reveritor la respunsul lui Kenny...stiam laughinglaughing

| n0name a răspuns:

Daca tu o compari pe Avril Lavigne cu Inna...inseamna ca esti mai proasta ca ea...

| TeoPT a răspuns:

Pai sa vedem
Inna - Comercial 100% -> diaree muzicala
Avril Lavigne - la fel
Adam Lambert - Nu l-am ascultat niciodata
Eminem - da! E regele rap-ului. Rap-ul lui nu e de doi bani, despre droguri, comercial si alte rahaturi. E rap adevarat, despre viata, e un model demn de urmat pentru cantaretii de rap din Romania. Da Puya nu e Puya daca nu injura in melodii, nu?

In concluzie, aleg Eminem.

| FanMJJ a răspuns:

Cum zic. eminem
de ce? doar el canta adevarat, restul voce modificata pe calculator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca Adam Lambert! Este cel mai tare cantaret si zeul rock-ului si al pop-ului! El pune suflet in ce face, nu ca Eminem...Este cel mai atre! din punct de vedere morla dar si fizic. E printre putinii cantareti, daca nu chiar singurul, care in videoclipul unei melodii a pus o poza cu parintii lui. Nu cred ca a mai facut cineva acest lucru pana acum.

| MaryAndMizore a răspuns:

Nu stiu din astea eu!(serioas nu ma pot hotar)

| Narcis2007 a răspuns:

Avril si eminem

| Raul7532 a răspuns:

Eu iti raspund dintre toti cei 4, Avril Lavigne e cea mai tare.
E frumoasa, canta foarte frumos, are ceva foarte special in ea care ma atrage pe mine si pei ceilalti fani ai sai dupa cum cred.
Genurile pe care canta sunt foarte cool de asemenea.
Best artist :Avril Lavigne :*

| swagMeOutBitch a răspuns:

Avril Lavigbe-deoarece canta mai bine decat gasca de inna
Eminem pentru ca il idolatrizezlove strucklove struck:Xtraiesc prin el si prin melodiile lui

| daribi99 a răspuns (pentru Floriin):

In primul rand, Avril nu este EMO! Doar pentru ca se machiaza la ochi cu foarte mult negru, asta nu inseamna ca este! A fi emo inseamna sa iti tai venele etc., k? Asa ca nu judeca o carte dupa coperta (nu o judeca pe Avie dupa cum arata-asa imi place mie sa ii spun-)

| daribi99 a răspuns:

Eu o aleg pe Avril, deoarece stiu de ea de cand aveam 4 ani, acum am 12. Am parfumurile ei,ii iubesc muzica, am toate albumele ei, am un fansite pentru ea, cine vrea: www.avril-l.org (eu si cu Melissa l-am creat-Melissa e din America,a cunoscut-o pe Avril). Are si o voce atat de frumoasa,cantecele ei exprima tot ce simte ea. Spre deosebire de altii(Rihanna,Lady GaGa,etc.),ea nu face muzica pentru a atrage atentia,ci face muzica pentru ea si pentru fanii ei+melodiile ei sunt originale,ceilalti au aceeasi linie melodica,Inna de exemplu: Cel putin,mie mi se pare ca fiecare melodie are aproape acelasi ritm,nu au nici un sens versurile. Spre deosebire de Avril,ea scrie cantecele, versurile au sens, si.nu au aceeasi linie melodica! Ea canta in videoclipuri: Alice,When you're Gone, Get over it.-pian, The best Damn Thing - chitara, tobe. Are 3 parfumuri! 2 linii de haine! peste 1 milion de fancluburi dedicate ei! Acum va rog,nu va suparati si nu comentati daca voua nu va convine! Daca nu va place Avril,nu comentati,nu e treaba voastra! Acest mesaj este pentru cei interesati! Daca nu va place,sau nu prea stiti de ea,doar scrieti pe YouTube,va rog! Si abia apoi comentati! Nu ma supar daca spuneti nu imi place Avril! Dar chiar nu vreau sa adun comm-uri nefolositoare- sau Inna e mai tare! Ok,eu nu vb de Eminem sau Adam Lambert,cu ei nu am nici o treaba, nici cu Inna! Dar mi se pare ca melodiile si vocea ei sunt destul de comune. oricum, mersi ca ati citit tot! Bye!

| daribi99 a răspuns:

Scuze,randul 9-spre deosebire de Inna*

| daribi99 a răspuns (pentru MaryAndMizore):

Daca nu stii, de ce ai mai comentat? rolling on the floor

| daribi99 a răspuns (pentru n0name):

Bravo,imi place de tine!

| n0name a răspuns (pentru daribi99):

Multumesc big grin