| itscloudyoutside a întrebat:

Azi am fost terorizată non-stop, de la 8 dimineaţa când am ajuns la şcoală până la amiază când m-am întors acasă... Câţiva (mulţi) dintre colegii mei cântau întruna o melodie (şi mai şi dansau pe ea, asta dacă ăla s-a putut numi dans...), şi astfel, nici eu nu mai pot scăpa de ea. Tot ce aud în minte este melodia aia tâmpită...
Iar acum vine întrebarea mea: Ce e atât de special la melodia asta? Multă lume e pur şi simplu obsedată de ea (deşi majoritatea habar n-au nici măcar despre ce e vorba în versuri) dar după mine, e una dintre cele mai proaste melodii pe care le-am auzit în viaţa mea.
http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw&ob=av2n

Răspuns Câştigător
| Paulla a răspuns:

Ce naiba face cocalarul ăla afon pe scenă? Ăă... cântă? Nu-mi dau seama. Orice ar fi, sună groaznic.
Nu ştiu dacă şi tu, dar eu chiar am nevoie să-mi răsfăţ urechile terorizate cu o melodie genială:
http://www.youtube.com/watch?v=O4z8iso0cEU

| IMC90 a răspuns (pentru Paulla):

Frumoasa melodie :) La fel ca si asta :

http://www.youtube.com/watch?v=AJJYaAVg1I8

@bbubburruttzaa : tu esti certata rau cu limba romana...

| Paulla a răspuns (pentru IMC90):

Frumoasă şi asta. Rammstein este şi va rămâne una din cele mai bune formaţii, lucru indiscutabil. Şi pentru că mă plictisesc, mai las două melodii celor care au făcut greşeala de a asculta acea porcărie ce te zgârie pe urechi.
http://www.youtube.com/watch?v=-7n8QVMNlSk
http://www.youtube.com/watch?v=9pkLDEEs20U

23 răspunsuri:
| Musique a răspuns:

Credeam ca doar eu am colege care tipa-n pauze nosa,nosaa, assim voce me mata ai se eu te pego ai ai si eu te pego sad
Ce e important si de bun gust la ea? Nimic. (sau poate este prilej bun pentru unii de a se da-n spectacol, chiar daca mai mult se fac de ras)

| Polaris a răspuns:

Dafuq cares?

| GusWaters a răspuns:

Si in prima zi de dupa vacanta, erau vreo cativa care s-au pus sa asculte ''marele hit'' in clasa.Nu m-am putut abtine sa nu scap organe ca o asistenta beata, si sa ma cert cu jumate' de clasa, dupa care sa pun Avantasia la maxim.Idiotii o sa ramana idioti,cum e vorba aia haters gonna hate. Oricum,melodia e o manea(a se observa acordeonul din spate),mai ales la versuri, si bineinteles, prinde la toti cretinii.Stii ce vad ei la melodie? Ca e noua,si,na,daca e noua,e si cooleanu,si trebuie sa ascultam, sa nu fim tocilari rockeri satanisti atei, care nu stiu ce-i aia muzica si distractie.Nu le pot ura decat sa le fie largit curu' pana la saturatie unora ce asculta gluma aia de melodie, cu placere.

| Kesariona a răspuns:

Aaa, deci nu era doar scoala mea obsedata dupa tampenia asta...

| PatyKan a răspuns:

Mda.Versurile sunt naspa, dar melodia te prinde. Sau ii prinde pe ei, ca tu ai scapat. happy

| ToKen a răspuns:

Cunosc sentimentullaughing. Juma' de clasa are ca ton de apel aceasta melodie absolut " extraordinara" si culmea, nici unul din ei n-a auzit de silent.
Dansul e groaznic, jalnic, idiot si nu mai zic pentru ca nu mai termin.
Speciala sau nu, a prins la "public" iar acu' trebuie' sa suporti mizeria, da' ma rog, se rezolva cu o pereche de casti si etc...

| Rockart a răspuns:

Eram sigură că e vorba de melodia asta. Toată clasa e înebunită după ea. Ba chiar au numit-o *melodia clasei* (nu înţeleg de ce vorbesc şi în numele meu, nu suport melodia). Nu mi se pare nimic interesant, sincer, dar mi-au rămas versurile în cap(deşi nu pricep ce înseamnă). Eh, să sperăm că va trece perioada asta mai repede decât cea cu *WTF?*. rolling eyes

| MykaEella a răspuns:

Acelasi lucru mi se intampla si mie, nu inteleg ce e asa tare la melodia asta, la scoala in fiecare pauza toate lumea asculta ca obsedati tampenia asta de "melodie"

| pyma a răspuns:

Mie-mi place melodia. Mi se pare foarte ok. Îmi place să dansez pe ea, are ceva, când o ascult nu pot sta locului, ori bâțâi din picior, ori mă ridic și dansez.
Eu muzica o percep în două feluri, cea de suflet și cea de dans. Bine, mai există și categoria a treia, care le implică pe primele două.
Mie mi se pare că ție nu îți place tocmai pentru că este atât de populară, ca și cum dacă îți place ceva mai puțin cunoscut asta te face mai specială. Ca și cum nu poți avea aceleași gusturi ca plebea, asta îți coboară rangul.iar tu ești la cu totul alt nivel. Se poate să mă înșel. Dacă da, scuzele mele!
Ei bine, eu nu țin cont de asta, nu mă interesează genul, nu mă interesează cine o ascultă, cât este de cunoscută... dacă mie îmi place, minunat, o fredonez, dansez, tot tacâmul.
Ceea ce nu îmi place este chestia asta, într-o sală de clasă sau într-un mijloc de transport în comun etc., cineva să asculte muzica preferată cu volumul dat la maxim. E groaznic. E lipsă de bun simț. Dar asta e altă discuție.
Nu prea am cum să-ți răspund la întrebare, căci ceea ce-mi place mie poate că ție nu-ți place. E chestie de gusturi, asta e.

| Sunshine18 a răspuns:

Asta mi s-a intamplat si miestraight face
melodia nu e rea...dar te sacaie sa vezi ca toti, DAR TOTI asculta melodia astastraight face
iar dansul...in ziua de azi cu cat e mai vulgar cu atat e mai "frumos"
in fine, nu-i genul meu de muzicawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e zgomot, nu muzica, pana si andra aia canta mai frumos

| Bubulutsaa a răspuns:

E doar tare sh atat. nujt si mie imi placea da acum nu.tongue pentru ca sunt toti obsedati de ea :@ si nu sufar asta... aid numai ''ai seutipego...nosa nosa asimvosememata ''laughing):@

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns (pentru Bubulutsaa):

Înainte să ceri funda învaţă limba română.Şi răspunsul tau este mai inutil ca băşicile de la picioare.

| Bubulutsaa a răspuns:

Dai funda?
la intrebare asta?

| itscloudyoutside explică (pentru Bubulutsaa):

1. Nu dau fundă la cerşetorii de funde.
2. Deschide din când în când cartea de română.

| kiruxi97 a răspuns:

Mie imi place melodia

| kiruxi97 a răspuns:

Dar mai tare e melodia "Crazy Loop"

| f0rever a răspuns:

Ramanem noi la Escape the fate! big grin Dar nu e chiar urata melodia daca te prinde daca o asculti de 2-3 ori laughing

| itscloudyoutside explică (pentru f0rever):

What? Nu-i fă pe cei de la ETF de râs. laughing Melodia aia e un JEG penal!

| f0rever a răspuns (pentru itscloudyoutside):

Ehh. eu oricum nu o ascult ce am ascultat eu a fost un remix. happy