Esti grozav continua tot asa!
Nota: Criticile apar tot mai des atunci cand intri in domeniul muzicii.
Multumesc! bineinteles, imi plac si criticile sunt constructive. Trebuie sa existe si oameni dinastia . Iti dau sa ma asculti si pe Aerials?
Un cover pe muzica rock. E 100 % live, needitat, nemasterizat tras intr-un apartament.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
''Iti dau sa ma asculti si pe Aerials?''
Am de ales?
Continua tot asa!
Nu mi-ai spus daca iti place coverul
Este grozav!
Hai sa-ti spun un secret, nu urmaresc genul tau muzical si nici nu prea sunt interesat de aventura ta de la Xfactor, eu urmaresc motivatia ta interioara faptul ca ai actionat in ciuda fricii de a fi criticat si te-ai apucat sa canti! Faptul ca crezi ca meriti tot cea ce e mai bun!
Aceasta motivatia face diferenta dintre spectatori sau daca vrei sa ii spunem ''turma de oi'' si artistul (Pastorul)
Si eu cant la chitara (Gen Flamenco) mai primesc cate 100 sau 200 roni pe spectacol
Bravo! Ai o voce geniala! Lasa-i sa comenteze pe astia... ca oricum sunt vai de capu' lor.
Ăsta e :
http://www.youtube.com/watch?v=gOFo3DuvAWw
Chiar ai susţine aşa ceva? :/
Pari dezamagit. De ce oare?
Nu sunt dezamăgită.
În primul rând, nu e vorba de mine şi de prestaţia mea muzicală.
În al doilea rând, mi se pare că trebuie să fii cel puţin un om fără demnitate să participi la aşa ceva. Sau să bei minim 4 beri în momentul când decizi să te participi la mizeria asta.
Am clarificat că NU am niciun motiv logic pentru care să fiu dezamăgită, deci.
Era vb de altceva. era vb de acel cover pe care l-am facut. care e o prestatie 100 % live, nemodificata. Am inteles din raspunsul tau ca de fapt nu iti place vocea mea? sau genul muzical pe care il abordez?
"Chiar ai sustine asa ceva? :/ " - asta e exprimarea ta. Mie imi suna a dezamagire. Deci ceva te mahneste? Concursul deci? ori prestatia?
Despre asta vorbeam şi eu.
Tu ai vreun handicap care nu-ţi permite să înţelegi o idee simplă? Nu sunt dezamăgită. Doar că ceea ce ai făcut tu nu are nimic ce merită apreciat. Ai ales o melodie extrem de proastă. Ai o voce la fel de proastă. Sfârşit.
Ai o problema si nu glumesc.Cu siguranta ai o problema. Exista doctori pentru, probleme, legate de ex de "frustrare", sau ..isterie de ex. Te-a parasit cumva iubitul, ori esti foarte grasa? sau poate nu te simti bagata in seama? sa-mi spui te rog. poate iti gasesc eu rezolvarea. M-ai facut sa rad ma jur
Ştii ce înseamnă frustrare? Dar isterie?
Nu, nu sufăr şi nu mi s-a întâmplat nimic din ce ai menţionat tu.
Chiar vrei cu tot dinadinsul să te faci de tot căcatul aici?
Categoric nu. Nici dacă m-ar plăti cineva.
Nu
acum sunt auditiile care bineinteles nu sunt in direct inca.
Cum naiba m-ai gasit?)
Eu știu totul.
Macar iti plaxce vocea? Am trecut pe merit?
Cum ai gasit-o? imi spui?
Da,îmi place, e foarte bună, dar ai mici scăpări de voce în unele momente.
Am scris numele tău pe Google...
Mai tarziu bag un cover cu Aerials de la System,, sa imi dai o parere ok?
Ah acum am vazut, mda ce sa spun vocea parca ar merge desi mai trebuie lucrata insa genul pe care tii l-ai ales, crede-ma, e de tot rasul punct.Nu ai venit cu absolut nimic nou dar in fine oricum n-as sustine genul asta muzical nici daca ar trebui sa sar intr-un picior pentru tot restul vietii mele, mi-e scarbaa de asa ceva.
Oricum succes, o sa ai nevoie.
O sa te votez! sa ne spui numele tau...sau daca vei avea nume de scena, care va fi. multa bafta!
SaveTheNature întreabă: