| V.v a întrebat:

Azi mi-a zis o fata ca Tokio Hotel au fost la Bucuresti acum 5 ani si ca au sustinut un concert straight face. Eu am cautat pe net si nu am gasit nimic in legatura cu asta, nici nu cred ca e adevarat laughing. Voi stiti ceva?

Răspuns Câştigător
| LLioopo a răspuns:

Si eu sunt fan TH de sase ani.Si crede-ma ca daca as fii auzit ca tokio hotel vin in Romania eram cu ei pe scena (vorba vine)Nu, nu au venit pentru ca in primul an aveau si eu nevoie de ff multi fani, erau la inceput de drum chesti de genu'. Nu vin nici acum cand sunt in culmea sccesului.De ce, Ptc Romania este prea saraca ca sa poata sustine asemenea concert hai ca tehnologie este.Nu vezi ca si MJ a venit de 2 ori la nu stiu cat timp diferenta dupa aia Madonna si AC/DC...Pana vin ei.Mai bine parasim noi Romania!
P. S Spune tipei acelea sa se mai informeze despre chestile astea sa nu creada tot ce aude si ce citeste de pe net!

10 răspunsuri:
| emma6312 a răspuns:

Sincer nu am auzit ca au fost la noilaughing

| andr33a_5009 a răspuns:

Nu a fost nici un concert

| dhraqull a răspuns:

Din fericire pizdele alea patru nu au pus picior in Romania.

| Domyno a răspuns:

Aaaa da stiu ceva, ca ai fost naiva si ai crezut-o rolling eyes

| abstract3D a răspuns:

Stie sa dea bine cu papgalul poate a vrut sa spuna asta ca sa te inpresioneze sau stiu eu

| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Nu'i adevarat -.-'
Urmeaza sa vina anul viitor sau peste doi ani.Asa am auzit de la un baiat care a fost la concertul lor in Germania. Dar acum nu stiu daca e adevarat, si numai asculta toate fetele, daca fata aceea iti spune sa te arunci de pe o bloc o faci? Nu'i adevarat scumpa, daca era eram prima cred ca tabaram pe ei! Si tu faci la fel ca mine, asculti tot ce'ti spune alti si nu e adevarat big grin

| Krissa_2143 a răspuns:

N'au fost si nu vor veni prea curand laughing am fost fana acu 3 ani si nu ii bateau gandu sa vina prin tara asta yawn. stai chillbatting eyelashes

| Madi_6346 a răspuns:

Da au fost in bucuresti acum 5 ani au anuntat la siri http://www.youtube.com/watch?v=SuXamjQWwvw

| G a răspuns:

Tokio hotel n-au fost in Romania niciodata pana acum, nu mai bagati in seama toate zvonurile. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pa au fost dar in 2009.