Acum ascultam Minority de la ei.Ii ascult de trei ani, poate mai bine.Ador abordarea lor si subiectele pe care le au in melodii,in general anti-razboi sau juvenil,cum e Dookie(nebun cantec,dar placut).Am poster cu trupa,si daca ajung si prin Romania cauta prin primele randuri la concert BJ e unul din cei mai carismatici solisti din lume,si unul din cei mai nebuni, dar nu face nimic. Mike e genial mereu la bass, mai ales la cantece cum e Jesus of Suburbia.Tre...pai,la Tre ma sperie ochii si capacitatea de a fi atat de tare la tobe.
Melodii preferate: Dookie,Minority,American Idiot,St. Jimmy,Deadbeat Holiday, Misery, 21 Guns
Bah,pardon,fa ca presupun ca esti o ea.Mai intai invata sa vorbesti si pana nu ti-o scoti pe curva aia de la avatar nu iti raspund=))
Pace!
www.WarAndRiot.blogspot.com
Eu,preferatele mele sunt; Amercan Idiot, 21 Guns, Boulevard of broken dreams si Wake me up ehen september ends.incearca sa asculti si Three day grace(daca nu asculti deja)au si ei melodii foarte frumoase gen:never too late, i hate every thing about you, riot si multe altele dar aste sunt preferatele mele!
Anonim_4628 întreabă:
kopryshyu întreabă:
Silvana2487 întreabă: