Unele melodii sunt bune.Insa e adevarat, nu sunt cine stie ce trupa.Nu merita toata publicitatea asta.Muzica lor e cel putin mediocra.Personal prefer The Motans.Si cica mesaje ascunse in piese, mor ) adevarul e ca pentru a intelege niste melodii de dragoste iti trebuie un IQ extrem de ridicat, n-am ce zice.
Mie mi se pare o prostie de trupa nu inteleg de ce romanul e atat de prost incat orice **** care apare la radio el il consuma in exces!?
Cine stie...Adevarul e ca in ziua de azi e de ajuns sa ai o melodie care suna cat de cat decent si felul cum canti sau ce fel de versuri ai devin niste lucruri complet irelevante
Mai rau, e o "trupa" care produce *** dupa *** aka hit.uri sau geva de genul asta.
Ei bine, lumii ii place sa auda lucruri comuni si vesele, tema iubirii este foarte exploatata, ca ascultator de rap si rock pot spune ca in lumea asta exista mai multe lucruri pe langa iubire
Logic ca exista, doar ca ascultatorii de comerciale numai asta vor sa auda.
Oamenii cred ca sunt atrasi mai mult de faptul ca toti membrii trupei sunt pictati pe fata. Melodiile lor au mezaje care nu sunt intelese chiar de toata lumea.
Sunt de acord cu tine ca exista multi aryidti care nu sunt promovati desi poate unele piese le intrec pe cele ale baietilor de la Carla's Dreams.
p.S. Sunt fana Carla's, dar cu partea aia cu oamenii care au talent, dar nu sunt promovati sunt de acord.
Si ce mesaje au astia de la Carla's de nu sunt intelese de toata lumea?
Eu m.am referit la faptul ca exista alte trupe sau artisti adevarati care transmit mesaje mai bune decat prostia asta de trupa.
Corina07 întreabă: