Din cate stiu eu, majoritatea pieselor lui El Nini sunt despre dragoste, iar majoritatea fanilor lui, sunt doar pusti de liceu care si-au gasit "marea iubire" in clasa de fizica, apoi s-au despartit. Iar ei sfasiati de durere, si-au gasit alinarea in muzica siropoasa a lui El Nini. La fel ca la Satra, doar plozii cancerosi de 12-15 ani ii asculta. Asta-i doar parerea mea de troll.
E cel mai mare rapper din Romania, a pardon din lume.Cel putin asa zic fanii lui de carton.
Tu chiar vorbești serios când spui că sunt oameni pe planeta asta care-l venerează și-l ridică-n slăvi?
L-am căutat pe acest individ pe Youtube,și m-a lăsat cu un gust amar.
Nu prea ascult rap,dar într-o melodie,ar trebui să înțelegi cu ușurință ce încearcă să transmită artistul... Deși el nu cred că poate fi numit artist...
Sunt sigură că peste un timp, poate lung, poate scurt, o să-l uite toți, nu văd din el o vedetă, sincer.
E un artist de carton care scoate 2, 3 albume pe an ca sa asculte fanii lui mereu melodii noi.Ca asa merge treaba acum daca nu scoti mereu melodii noi lumea te uita.Asta e ceva gen muzica de la radio e ascultata o luna maxim si dupa nici dracu nu o mai asculta.
Din păcate asta e realitatea.
E cam de cacao realitatea asta
De acord.
Annamaria9119 întreabă:
Mariana_8059 întreabă:
anonim_4396 întreabă: