| allthegoodnamesaregone a întrebat:

Banuiesc ca stiti acel top 10 cu "cele mai influente trupe (rock) a ultimilor 30 de ani". [ in caz ca nu-l stiti, take a look: http://www.metalhead.ro/......102845-l-1 ]
As vrea si eu sa va aud parerea referitoare la trupele din acest top, caci eu una m-am enervat la culme vazand trupe ca Green Day, My Chemical Romance, Linkin Park sau Bullet for my valentine se afla in acest top, in timp ce trupe ca Ac/ Dc, Scorpions, Bon Jovi etc nici macar nu sunt mentionate. Sa nu mai spun de locul 9, trupa pe nume "Blink 182", de care nici macar nu am auzit. Stiu ca m-am trezit cam tarziu sa pun intrebarea asta, intentionam s-o fac mai devreme, dar n-am mai apucat. Cum am spus si mai sus, as vrea sa aud si parerea voastra despre acest top "ingenios", ce va convine si ce nu, dar si cum ar arata topul vostru. Va multumesc!

13 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Blink 182-au o singura melodie ce merita sa fie ascultata,si anume Stay together for the kids, care chiar e rockj, restul incadrandu-se in tagma pop punk...cred ca multi stiu All The Small Things

La mine topul ar fi asa:
1.Metallica
2.AC/DC
3.Megadeth
4.Slayer
5.Iron Maiden
6.Bon Jovi
7.Nirvana
8.Scorpions
9.Linkin Park
10.Slipknot

Nu am prea multe impotriva topului, doar ca lipsesc trupe prea importante si Green Day e pe 2.Desi imi plac si sunt influenti, nu prea au ce cauta.

| LastChance a răspuns:

1. Metallica
2. Megadeth
3. Motorhead
4. Venom
5. Iron Maiden
6. Bon Jovi
7. Marylin Manson
8. Godsmack
9. Slayer
10. AC/DC

Cam asta ar fi topul meu. Cred ca e mai bine realizat decat cel facut de ei. laughing

Bafta!

| TheDarkEmpire a răspuns:

Sigur l-au facut la misto laughing
1.Led Zeppelin
2.Metallica
3.Black Sabbath
4.Motorhead
5.Nirvana
6.The Beatles
7.AC/DC
8.Jimi Hendrix
9.Iron Maiden
10.Alice Cooper

| QuadruplePersonality a răspuns:

Hai sa reluam: "a fost aleasa de cititorii revistei Kerrang! ".
E normal ca parerea celor din UK (parca de aici e revista.), sa fie alta decat a ta, o persoana din Romania.
Intradevar, nici mie nu imi place topul, daaar, se putea si mai rau.
Eu de Blink 182 am auzit, dar nu ma omor dupa ei. Cu MCR si Bullet nu am nici.o problema, dar faptul ca lipsesc trupe mult mai "influente" e destul de naspa. Eu pe Three Days Grace as fi vrut sa.i vad, sau pe SOAD.

@EnterSandman Nu am de unde să ştiu. Am făcut referire doar la faptul că revista care a făcut topul este din UK, şi respectiv persoanele care au votat, iar lucrurile stau puţin diferit acolo.

Mdaaa. Deci nici ei nu sunt chiar asa emancipati laughing).

| EnterSandman a răspuns:

Am vazut articolul asta si pe blog la WarAndRiot.
probil ca ar fi cam asa
1)Megadeth
2)Metallica
3)Slayer
4)Iron Maiden
5)Black Sabbath
6)Motorhead
7)Gun'n'Rosses
8)Kreator
9)Ozzy Osborne(chiar daca nu e trupa.dar e un artist desavarsit)
10)Sepultura

@QuadruplePersonality
Daca tot zici ca articolul este facut de niste UK, cum dracu nu apare aici The Beatles si Motorhead?

@QuadruplePersonality
nu team tras pe tine la raspundere pentru asta...doar ziceam si eu asa laughing.cum p"m sa fie un **** de trupa ca Blink 182, si sa nu fie Motorhead? laughing

| allthegoodnamesaregone explică:

@ EnterSandman : si eu ma mir ca nu apar in top The Beatles, Motorhead, sau chiar The Rolling Stones, (totusi, sunt niste nume mari din lumea rockului )...

| allthegoodnamesaregone explică:

@ NocteMysterium: cam asa ar arata si topul meu, doar ca iron maiden ar fi pe primul loc happy

| NocteMysterium a răspuns:

Mi se pare o blasfemie top-ul: adica totusi, sa fim realisti: Green day nu e cinestie ce (dupa parerea mea), my chemical romance suna penibil (emo -gay-core), linkin parca au devenit comerciali, bfmv nu e genul meu, blink 182 e pop/punk laughing nu imi prea plac, e muzica de emo (si eu displac generatia emo). Slipknot deocamdata mi se pare ok, old-school ozzy imi placehappy, Metallica desigur ca imi place iar Iron Maiden rulz. Deci cam asta e parerea mea. Avand in vedere ca e o revista din U.K. se explica inconvenientele. Dupa mine topul ar fi cam asa:
1) Megadeth
2) Iron Maiden
3) Slayer
4) Metallica
5) Kreator
6) Black Sabbath
7) AC/DC sau Nirvana
8) Ozzy Osbourne
9) Motorhead
10) Scorpions

| BastetReloaded a răspuns:

Dude,sunt influente ca le asculta tot norodul pe unele, se aseamana cu pop (green day) iar unele au cam dat-o pe comercial (linkin parca).

nu sunt de acord cu topul asta, cer refacerea lui.