Bill kaulitz. desi este vedeta. nu se crede mare si tare ca aiuritu ala de justin.[scuze daca esti fan] are si talent si este un fashion icon... si nu e satanist. este doar stilul lui. este un baiat foarte special si romantic.
JB normal :X:X:X. doara nu l'as alege pe satanistu ala de Bill :-&. urask TH. mai pe scurt urask rock. Bill ii prea satanist. sper ca te'am ajutat
Pup . Fundita?
Sunt fana tokio hotel, dar la combinatii il prefer pe JB sau tom kaultiz...nici de cum bill chiar daca e frumos si canta bine, tom e genul meu
Nu sunt fana a nici unuia, insa il aleg pe Justin Bieber. Imi place foarte mult melodia Never Say Never, iar filmul Karate Kid este printre preferatele mele.
Nu-mi place de nici unul, dar decât Bill Kaulitz îl aleg pe Bieber.
(vine cam aşa:
J. B:
-îl găsesc interesant... 0, 0001%
B. K:
-îl găsesc interesant... 0, 00000000001% deci...).
Aştept stupizi de la fani . Aaa da şi nefolositoare .
Steven Tyler
http://www.google.ro/......tp?/imgres r:6, s:446&tx=100&ty=62&biw=1259&bih=615
@JustinBieber4Ever: OMFG, trage'ti 2 palme daca tu crezi ce'ti scris in randurile alea.
on: Bill, cred.
Cu totul ca numi plac niciunul mai bine il aleg pe bill dacat sa aleg suzeta aia.
Daca pui problema intre justin si bill aleg bill logic daca puneai intre bill si tom alegeam tom
Bill este frumos, are talent, live canta super si intre el si Tom, la's alege pe el! JB, grea alegere! Il uibeam dar acum e " EXPIRAt" e ingresut, voce are dar 12% frumoasa si m'a deranjat cand a zis ca iar bate pe Jonas! Deci intre JB si BILL KAULITZ? Bill cel cines si atragator 100% si Jb cel dragut dar increzut 34%
Asdffd întreabă: