Pai eu cred ca Bill Kaylitz deoarece arata mai bine decat Tom, cu toate ca ei sunt frati gemeni!
OMG! OMG! Fundă! Mă topesc! Observ că acum fundele se dau la răspunsuri pe nimerite! Şi ca să îţi răspund la întrebarea fără semnul întrebării, niciunul.
Emil Boc, pentru ca tot ce a zis s-a si intamplat. o_O
Ontopic acum, amandoi sunt la fel.
@MAndreea99 - Scuze că dezamăgesc turma (sau nu), dar Tokio Hotel face parte din rândul manelelor.
@MAndreea99 - Eu ascult Metallica, Motorhead, Megadeth, AC/DC, Queen, Children of Bodom, Nirvana, Beatles, Led Zeppelin, The Rolling Stones, Iron Maiden, Slayer, Anthrax şi alte trupe la care tu visezi, păpuşă,
Eu ascult rock. Tu probabil că asculţi TH, Lady Gaga, Rihanna, house etc., adică manele
Bill Kaulitz ce cel mai dragut si dulce baiat, are o voce superba, e sensibil dar nu prea mi-a placut ca s-a lasat barba, bine ca sa raso
sunt fan tokio hotel si preferatul meu e bill dar si tom e frumos foc♥♥♥
De la incepu mi-a placut de Bill kaulitz fiindca mi s-a parut mai frumos!
imi place stilul lui si ii ador pielea perfecta!
are o voce superba si miliarde de fani, chiar unii oameni nu il accepta!
iubeste muzica si o lasa mai usor cu fetele!
il iubesccc!
dar si Tom e frumos; imi place abdomenul lui...sh are o fata draguta:X
De la incepu mi-a placut de Bill kaulitz fiindca mi s-a parut mai frumos!
imi place stilul lui si ii ador pielea perfecta!
are o voce superba si miliarde de fani, chiar unii oameni nu il accepta!
iubeste muzica si o lasa mai usor cu fetele!
il iubesccc!
dar si Tom e frumos; imi place abdomenul lui...sh are o fata draguta
Unele/unii dintre voi nu aveti minte si nu stiti sa apreciati muzica si artistii buni!
Eu ascult Tokio Hotel (rock), Sunrise Avenue (rock), Bon Jovi, HIM si multe alte trupe bune de care u nu ai de unde sa stii
Pai eu cred ca Bill Kaylitz deoarece arata mai bine decat Tom, cu toate ca ei sunt frati gemeni!
Pai eu cred ca Bill Kaulitz* deoarece arata mai bine decat Tom, cu toate ca ei sunt frati gemeni! Eu l-as alege pe Bill!
Bubiko întreabă: