| Floreenofficial a întrebat:

Britney sau Aguilera?
Eu clar aleg Britney!:X

Răspuns Câştigător
| BAd-RoMaNcE a răspuns:

Si eu clar Britney ...Christina a fost si ea cineva, acum a cam calcat stramb cu mult asteptatul album al ei si multi dintre fanii ei au cam uitat-o. In schimb Britney cam toate melodiile ei sunt No. 1

20 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Christina Aguilera :X

| Petronela a răspuns:

Aguilera

| pretzel a răspuns:

Eu as alege Christina Aguilera deoarece sunt fan si eu are o voce superba de mica pe cand Britney are o voce frumoasa si ea dar cand era mai micuta nu avea acel ceva "special" ca Christina. Cel putin eu o admir pe Aguilera dar...fiecare cu parerile lui. big grin

| danutza45 a răspuns:

Christina Aguilera :Xwinking

| gabriela95 a răspuns:

As alege christina aguileralaughing
pentru ca nu poti sa compari vocea ei cu a lui britneyoh go on
sh e mai decenta decat britneybatting eyelashes

| stefanutza27 a răspuns:

Clar Britney.

| justagirlll a răspuns:

Britney

| ^__^S.y.m.o.^__^ a răspuns:

Niciuna, dar dintre doua rele una mai putin rea:Aguilera! :X

| toteusunt a răspuns:

Aguilera happy

| madycumada a răspuns:

Britney deoarece imi plac melodiile eilove struck

| BurningFire a răspuns:

Eu Aquilera
Christina are o voce mai profunda si stie si sa faca show, pe de alta parte Britney face mult playback si doar show

| Me23 Tia a răspuns:

Aguilera.are o voce mult mai buna dect britney.si in plus e o fata cuminte relativ si frumoasa.

| Dreamy a răspuns:

Amandoua sunt tari! Le ador! :X

| stevie*rae a răspuns:

Definitely Christina Aguilera. Are o voce fantastica si face niste vocalize pe care Britney n-ar putea sa le faca nici cand o zbura porcul. N-as zice ca Aguilera e decenta pentru ca azi nu mai e cum era acum vreo 3-4 ani, unde avea un stil mai cumintel decat inainte. Dar macar are mai bun gust decat Britney si e de apreciat.

| Roxana_1723 a răspuns:

Christina Aguilera

| gracekelly a răspuns:

Aguilera :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Britney

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Britney,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Christina Aguilera. Nu exista termen de comparatie intre ea si Britney. Britney este doar o "cantareata" fara voce care nu e in stare sa cante cel putin O DATA live. Si cum zicea cineva de mai sus, Christina face vocalize la care Britney doar viseaza. Melodiile Christinei sunt mai profunde. Si ultimul ei album (al Christinei) este genial. Are niste melodii lente pe el de te lasa cu gura cascata. CHRISTINA O INTRECE PE BRITNEY LA ORICE CAPITOL.

| BuBuLiNa_1408 a răspuns:

Aguilera happy