Si eu clar Britney ...Christina a fost si ea cineva, acum a cam calcat stramb cu mult asteptatul album al ei si multi dintre fanii ei au cam uitat-o. In schimb Britney cam toate melodiile ei sunt No. 1
Eu as alege Christina Aguilera deoarece sunt fan si eu are o voce superba de mica pe cand Britney are o voce frumoasa si ea dar cand era mai micuta nu avea acel ceva "special" ca Christina. Cel putin eu o admir pe Aguilera dar...fiecare cu parerile lui.
As alege christina aguilera
pentru ca nu poti sa compari vocea ei cu a lui britney
sh e mai decenta decat britney
Eu Aquilera
Christina are o voce mai profunda si stie si sa faca show, pe de alta parte Britney face mult playback si doar show
Aguilera.are o voce mult mai buna dect britney.si in plus e o fata cuminte relativ si frumoasa.
Definitely Christina Aguilera. Are o voce fantastica si face niste vocalize pe care Britney n-ar putea sa le faca nici cand o zbura porcul. N-as zice ca Aguilera e decenta pentru ca azi nu mai e cum era acum vreo 3-4 ani, unde avea un stil mai cumintel decat inainte. Dar macar are mai bun gust decat Britney si e de apreciat.
Christina Aguilera. Nu exista termen de comparatie intre ea si Britney. Britney este doar o "cantareata" fara voce care nu e in stare sa cante cel putin O DATA live. Si cum zicea cineva de mai sus, Christina face vocalize la care Britney doar viseaza. Melodiile Christinei sunt mai profunde. Si ultimul ei album (al Christinei) este genial. Are niste melodii lente pe el de te lasa cu gura cascata. CHRISTINA O INTRECE PE BRITNEY LA ORICE CAPITOL.
BeWiSeOaReAmScRiScOrEcT întreabă:
xdBixii întreabă: