Fara indoiala, Metallica.Si BFMV sunt bunicei, insa Metallica sunt deja zei.Pace!
Metallica. Nu pot să justific. Sunt o trupă mult superioară BFMV (și da, sunt un rocker mai modern)
Și BFMV îmi plac, dar numai două melodii. Am mai ascultat câteva dar nu prea au farmec. Metallica e plină de așa ceva
Baftă
Nici nu are sens să pui întrebarea asta. Din câte ştiu eu Bullet for my Valentine cântă power metal, iar Metallica thrash/heavy. Nu prea le poţi compara din punctul ăsta de vedere. Plus că nu poţi compara o trupă care are 30 de ani de carieră în urmă cu una înfiinţată peste '90.
În fine, Metallica aleg, clar!
Baftă!
Nici nu cred că există tremen de comparație între cele două trupe. Metallica e o legendă, pe când Bullet from my valentine sunt doar o altă formație...
Deci votez pentru Metallica.
Metallica, de la BFMV stiu doar Tears don't fall.Nu m-am omorat cu investigatii despre formatie, desi nu am nici o problema cu cei care asculta.
Nu neaparat cei clasici vor alege Metallica.Depinde de gusturi.Eu prefer Metallica, are un sound care imi gadila urechile mult mai mult decat Bfmv.
Clarrr Metallica!
Bfmv nu ascult deci nu pot sa imi dau cu parerea daca sunt buni sau nu.dar stiu ca metallica in concerte fac show, si totusi uite ce chitaristi au cei de la metallica:X
@LastChance: B4mv canta Heavy metal toata ziua.
Am fost mare fana.Foarte mare fana... prin clasa a 6-a.)
Dar nu ii pot compara cu Metallica.
Metallica - One,Fade to black, Wiskey in a jar
Cu ei am trecut la lucruri mai serioase.ei au fost primii din metalul adevarat
Bullet for my Valentine nu imi plac, din ce am ascultat mi s'au parut aiurea
allthegoodnamesaregone întreabă:
anonim_4396 întreabă: