Sunt multi. Acum, depinde care sunt cei care chiar asculta sau doar se lauda... pai, iti dau eu o lista:
7h30 (banuiesc ca il stii, el e cu Breaking Benjamin a propos il ador pe tipul asta), ArbeitMachtFrei (cu Rammstein), mhn24/Atheist (una si aceeasi persoana, cu Megadeth), FuckTheSystem (comenteaza pe la Religie... o vezi pe acolo mai des), JudasPriest, LastChance, AnnaFunkyGirl (uita-te in lista ei de prieteni, sunt mai multi rockeri acolo), darkempire, Woodenpints (cu Korpiklaani si Abigor), Biby (cu Metallica la avatar), Crisis (cu Dimmu Borgir), Siret (cu Bon Jovi), A, EnterSandman (cred ca e evident), WarAndRiot (cu Slash), MetalRocker, Raengar (tot cu BB cred), Sconcsiş, Gizăz (cu pastila muzicala), disconnected, DreamAutopsy, loveiseverything (Cu Otep), AG, Monawar, AsAsInS, aηηa (cu Simple Plan), bogdan26, ÉrotiqueConseils, allthegoodnamesaregone, Paulla, Mayhem, Laura, Sininen, Rocarul etc.
Si or mai fi, dar astia ii stiu eu. Si daca gresesc cu ceva, sa ma ierte cei precizati. Si eu ascult, dar ar fi un gest ciudat sa ma pun pe lista.
@Jelli: Pai, cum uiti tu sa pui in paranteza si pe Sepultura, si mai ales pe Queen!?
Habar n-am :-s. Ce ar trebui sa pun?
CoB,Era Decay, Truda
Mai, dar ce bine cunosti tu lumea. Intreb pe LastChance si imi raspunde Dumnezău. Eh, stiam eu ca esti atotstiuitor si cum zicea cineva care nu mai e pe TPU, atotscormonitor.
Atotviolator de minti pacatoase!
Dar chiar, dintre noi doua, care are mintea mai pacatoasa?
Ma abtin...
De ce, Dumnezăule?
Ca sa nu creez pacat intre credinciosii mei!
Aaaa, gata, acum m-am prins de ce. Hihi .
Ba, dar daca esti asa atotviolator si atotscormonitor,(cum zice Jelli), eu ce trupe ascult. uimieste-ma, Sfantule.
Nu Jelli i-a zis ca e atotscormonitor, ea doar a preluat de la altcineva.
Eu cred ca asculti trupe de prin anii '60-'90. Stiu ca nu sunt Dumnezău, dar sunt sora-sa, Dumnezăiţa. Si eu sunt inzestrata, dar mai putin.
Judas Priest,Black Sabbath, Scorpions si Deep Purple, nu?
Ceva de genu, nu esti prea documentat, ar trebui sa te sfatuiesti cu Sfantu Duh, ca el stie mai bine...
Ți-a făcut deja Jelli lista, nu știu pe cine ar trebui să mai adaug, n-am idei momentan.
Oricum FuckTheSystem care comenteazaă la religie( he he) și care ascultă în general System of a down ( mă trădează nickul ), Megadeth, Metallica, Nirvana și multe altele( punk, metal și rock clasic).
Jelli, neah, sunt mândră și amuzată de paranteză, de ce m-aș supăra?
Oricum cred că mai reprezentativ era fata cu cântecul de la System of a down( sau de la The exploited, care-ți place mai mult) în nick.
Ți-am răspuns și la categoria "Totul despre TPU". I am always here to rock! Uite și o melodie care-mi place mult :
http://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0&feature=related
Audiție plăcută!
@Jelli, Crisis cu Dimmu, Behemoth, Rammstein, Burzum si mai nou cu Trooper si cu toata "suflarea metalista" [cum a sunat asta, super pompos)]. Glumesc.
@Kyra, ti i-a enumerat Jelli cam pe toti.
Jelli, daca te rog din tot sufletul meu de caine nenorocit si enervant cu jigodie contagioasa imi faci si mie o lista cu pisicile de pe site-ul asta de oameni? da sa aiab si paranteza. Meow meow meow!
@FuckTheSystem, te-am suparat cu ceva? Imi cer scuze, nu intentionam sa rad de tine sau orice altceva. Eu sunt de acord cam cu toate comentariile ce le faci la Religie, pe acolo vazandu-te in ultimul timp cel mai des. Parantezele le-am scris ca sa fie recunoscuti mai usor. In plus, imi place foarte mult felul tau de a gandi si inteligenta de care dovada, fara nicio intentie ti-o spun.
AlexaLovesSkillet întreabă:
anonim_4396 întreabă: