| KyraW a întrebat:

Bun, repet intrebarea la categoria asta : Care sunt ascultatorii de rock de pe TPU? Puteti sa-mi dati o lista?(Ps:Nici prezenta nu sticabig grin )
(Nu imi mai scrieti trupe, ca deja ma seaca prostia)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multi. Acum, depinde care sunt cei care chiar asculta sau doar se lauda... pai, iti dau eu o lista:
7h30 love struck (banuiesc ca il stii, el e cu Breaking Benjamin a propos il ador pe tipul asta), ArbeitMachtFrei (cu Rammstein), mhn24/Atheist (una si aceeasi persoana, cu Megadeth), FuckTheSystem (comenteaza pe la Religie... o vezi pe acolo mai des), JudasPriest, LastChance, AnnaFunkyGirl (uita-te in lista ei de prieteni, sunt mai multi rockeri acolo), darkempire, Woodenpints (cu Korpiklaani si Abigor), Biby (cu Metallica la avatar), Crisis (cu Dimmu Borgir), Siret (cu Bon Jovi), A, EnterSandman (cred ca e evident), WarAndRiot (cu Slash), MetalRocker, Raengar (tot cu BB cred), Sconcsiş, Gizăz (cu pastila muzicala), disconnected, DreamAutopsy, loveiseverything (Cu Otep), AG, Monawar, AsAsInS, aηηa (cu Simple Plan), bogdan26, ÉrotiqueConseils, allthegoodnamesaregone, Paulla, Mayhem, Laura, Sininen, Rocarul etc.

Si or mai fi, dar astia ii stiu eu. Si daca gresesc cu ceva, sa ma ierte cei precizati. Si eu ascult, dar ar fi un gest ciudat sa ma pun pe lista.

29 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

@Jelli: Pai, cum uiti tu sa pui in paranteza si pe Sepultura, si mai ales pe Queen!?

| LastChance a răspuns:

Mă întreb ce ar pune Jelli în paranteza mea. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru LastChance):

Habar n-am :-s. Ce ar trebui sa pun?

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

CoB,Era Decay, Truda

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Mai, dar ce bine cunosti tu lumea. Intreb pe LastChance si imi raspunde Dumnezău. Eh, stiam eu ca esti atotstiuitor si cum zicea cineva care nu mai e pe TPU, atotscormonitor.

Atotviolator de minti pacatoase!

Dar chiar, dintre noi doua, care are mintea mai pacatoasa?

Ma abtin...

De ce, Dumnezăule?

Ca sa nu creez pacat intre credinciosii mei!

Aaaa, gata, acum m-am prins de ce. Hihi laughing.

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru Dumnezău):

Ba, dar daca esti asa atotviolator si atotscormonitor,(cum zice Jelli), eu ce trupe ascult. uimieste-ma, Sfantule.

| anonim_4396 a răspuns (pentru WhiteWolf7):

Nu Jelli i-a zis ca e atotscormonitor, ea doar a preluat de la altcineva.
Eu cred ca asculti trupe de prin anii '60-'90. Stiu ca nu sunt Dumnezău, dar sunt sora-sa, Dumnezăiţa. Si eu sunt inzestrata, dar mai putin.

| Dumnezău a răspuns (pentru WhiteWolf7):

Judas Priest,Black Sabbath, Scorpions si Deep Purple, nu?batting eyelashes

| WhiteWolf7 a răspuns (pentru Dumnezău):

Ceva de genu, nu esti prea documentat, ar trebui sa te sfatuiesti cu Sfantu Duh, ca el stie mai bine...

| FucktheSystem a răspuns:

Ți-a făcut deja Jelli lista, nu știu pe cine ar trebui să mai adaug, n-am idei momentan.
Oricum FuckTheSystem care comenteazaă la religie( he he) și care ascultă în general System of a down ( mă trădează nickulhee hee ), Megadeth, Metallica, Nirvana și multe altele( punk, metal și rock clasic).

| FucktheSystem a răspuns:

Jelli, neah, sunt mândră și amuzată de paranteză, de ce m-aș supăra?
Oricum cred că mai reprezentativ era fata cu cântecul de la System of a down( sau de la The exploited, care-ți place mai mult) în nick.hee hee

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ți-am răspuns și la categoria "Totul despre TPU". I am always here to rock! Uite și o melodie care-mi place mult :
http://www.youtube.com/watch?v=SkGFEfvtQY0&feature=related
Audiție plăcută!

| Bogdanux a răspuns:

Cauta doar.

| Crisis a răspuns:

@Jelli, Crisis cu Dimmu, Behemoth, Rammstein, Burzum si mai nou cu Trooper si cu toata "suflarea metalista" [cum a sunat asta, super pomposlaughing)]. Glumesc.
@Kyra, ti i-a enumerat Jelli cam pe toti.

| Polaris a răspuns:

Bhahaha, sunt recunoscut pentru Megadeth de-acum?laughing Nu că m-aş supăra.

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

AsAsInS cu Simple Plan?

| HeiligKreuzAchtAcht a răspuns:

Sry Jelli intelesesem eu gresithappy!

| SarbatoriFericiteTPUsiporumbeilororibili a răspuns:

Jelli, daca te rog din tot sufletul meu de caine nenorocit si enervant cu jigodie contagioasa imi faci si mie o lista cu pisicile de pe site-ul asta de oameni? da sa aiab si paranteza. Meow meow meow!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

P.S: Si mai era unul cunoscut: Sataninside dar nu il mai gasesc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@FuckTheSystem, te-am suparat cu ceva? Imi cer scuze, nu intentionam sa rad de tine sau orice altceva. Eu sunt de acord cam cu toate comentariile ce le faci la Religie, pe acolo vazandu-te in ultimul timp cel mai des. Parantezele le-am scris ca sa fie recunoscuti mai usor. In plus, imi place foarte mult felul tau de a gandi si inteligenta de care dovada, fara nicio intentie ti-o spun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AsAsInS, nuuu! Despre anna aia era vorba, ţie nu ţi-am scris nimic în paranteză.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@AsAsInS, nu e nimic, tipule. Dar ai fost amuzant happy.

Întrebări similare