| denismaria92 a întrebat:

Bunã! Sunt dintr-un oraș fără viitor, Turnu Măgurele(la granița cu Bulgaria), și cant la diferite festivități și concursuri. Cum în scumpul meu "oraș" nu exista scoală de muzicã, liceu de muzicã sau măcar profesori bun de canto nu știu ce as putea sa fac ca după ce termin liceul sa ma duc la o facultate de muzica, dar sa nu fie privata. Credeți ca este posibil, neavând niciun studiu asupra muzicii, si doar voce?

Răspuns Câştigător
| itsanewdawn22 a răspuns:

Daca iti doresti intr-adevar asta si ai si cu ce[vocea][sunt si unii care considera ca au voce, dar || ], sigur ca poti merge, trebuie doar sa fii constienta ca o sa ai mult de muncit.
Si sa te gandesti bine daca asta vrei sa faci toata viata si daca ai posibilitatea ca prin intermediul "meseriei" sa te si poti intretine pe viitor, pentru ca vezi ce vremuri vin.:d
Eu iti urez mult noroc si bafta si sa ajungi cat de departe vrei tu.

2 răspunsuri:
| Kate21 a răspuns:

Este posibil, dar pentru asta trebuie sa te duci intr-un oras mai mare, dar pana atunci ai putea sa inveti de pe diverse site-uri de canto chestii mai elementare sau mai complicate
ai putea sa te faci remarcata simplu
iti faci cont pe youtube, canti si pui acolo videourile, asa poate te vede cineva important

| Mihai03 a răspuns:

Logic ca da! happy Tu crezi ca cei care au facut liceu de mate-info vor merge toti la facultate de acelasi profil? nu trebuie sa stii neaparat materia respectiva ca sa poti sa mergi la facultatea respectivawinking