Melodia am ascultat-o si anterior insa vidioclipurile din link-urile postate de tine sunt super.
Ideia in sine este buna de a folosi in videoclip diferite persoane cunoscute de public, fiind redata ca un fel de parodie.
Multumesc pentru link-uri, mi-a facut placere sa reascult melodia si sa vizionez vidioclipurile.
La fel de buna mi se pare si melodia "criza" (nu stiu daca se intituleaza asa) dar care se refera la criza, cand se uita ca"pinguinul la baliza", minunat merita ascultate.
Intr-adevar barbatii nu prea spun "te iubesc", decat daca au "ceva interes" pentru a te face sa apreciezi ca ei tin la tine.
"Specific barbatec", bine zis. Sentimentul iubirii este minunat si nu trebuie nici "bagatelizat" pronuntandu-l dese ori, isi pierde din farmec, asa ca se pare ca domnii au dreptate, cand il folosec mai rar.
Taxi sunt minunati si videoclipul foarte inspirat! Poate ai vrea sa asculti de la Taxi si "Niste raspunsuri, Tacerea din ochi, Ploaie pe mare, Jumatatea mea...)
Eu sunt fan Taxi, dar n-am vazut videoclipul asta. Muzica este foarte buna, dar ideea de videoclip este excelenta. Mie imi place Taxi, versurile sunt in general putin piscatoare, amuzante. Printre favoritele mele pe moment este CRIZA
http://www.youtube.com/watch?v=k9TRKWtzEtQ&feature=related
Eram sigur ca asta e melodia. Da nici eu nu sunt fan taxi dar melodia asta e foarte misto
Si mesajut chiar mi se potriveste adica ni se potriveste (baietilor, barbatilo)
Super tareeee! si mie imi place si asemanarile dintre Razvan, Dani si ceilalti e foarte reusita megaaaa, traiasca taxi!
Alexandra_4191 întreabă: