De fapt ele doar interpreteaza piesa Eu cred ca este a celor de la Roller Sis
M-am uitat la o emisiune la tv unde spunea ca melodia a fost creata de Adi de la Akcent si Edward Maya. Cei 2 s-au certat pe piesa apoi si Edward Maya a dat piesa lui Kristine iar Adi a dat-o fetelor de la Roler Sis. Oricum mie imi place mai mult cum o canta Kristine.
Kristine, sunt sigur.
Biata Kristine, ea cu melodie, ea fara melodie.
Eu o am in PC ca Inna- Feelo, dar de fapt a fost o confuzie, nu Inna este cea care o canta ci Kristine, dar din cauza unei persoane care i se parut ca este vocea Innei ea a aparut ca Inna - Feelo.
Roller Sis, acum ele pica ca plagiatoare dar cum a zis si ary- rebela. Piesa a fost compusa de Ed. Maya si Ady (Akcent) iar fiecare i-a dat piesa cui a vrut, Ed. lui Kristine iar Ady fetelor de la Roller Sis.
Melodia a fost creata de Edward Eaya si Kristine este cea care o canta...Intr-adevar melodia este cantata si de Roller Sis dar nu este originalul le-a fost data de Adrian de la Ackent care a copiat-o de la Edward Maya.Mai este pe youtube o prostie cum ca Inna ar avea melodia asta dar numindu-se Feeelo... ceea ce este o prostie pentru ca este aceeasi melodie cantata de Kristine Se TheloDeci originalul ii apartine in totalitate Kristinei
Nu vreau sa ma laud dar chiar le stiu pe cele de la roller sis.piesa este a lordeci...kristine a plagiat, se vede pentru ca piesa celor d la roller sis a avut mai multa publicitate si promovare