| Andreea_8014 a întrebat:

A cui credeti ca e originalul de la "Se thelo"? Roller Sis sau Kristine?

13 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roller sis

| Bishop a răspuns:

Nu cred, stiu ca apartine fetelor de la Roller Sis.

| nosmoke a răspuns:

Kristine!

| lore_9594 a răspuns:

Kristine.happy eu asa stiam.

| cretzufinish a răspuns:

De fapt ele doar interpreteaza piesa laughing Eu cred ca este a celor de la Roller Sis happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu siguranta lui Kristine. Fetele alea roller sis sunt doar niste plagiatoare.

| BabyPink a răspuns:

Kristine mai mult ca sigurlove struck

| arysa a răspuns:

M-am uitat la o emisiune la tv unde spunea ca melodia a fost creata de Adi de la Akcent si Edward Maya. Cei 2 s-au certat pe piesa apoi si Edward Maya a dat piesa lui Kristine iar Adi a dat-o fetelor de la Roler Sis. Oricum mie imi place mai mult cum o canta Kristine.

| Raiden a răspuns:

Kristine, sunt sigur.
Biata Kristine, ea cu melodie, ea fara melodie.
Eu o am in PC ca Inna- Feelo, dar de fapt a fost o confuzie, nu Inna este cea care o canta ci Kristine, dar din cauza unei persoane care i se parut ca este vocea Innei ea a aparut ca Inna - Feelo.

Roller Sis, acum ele pica ca plagiatoare dar cum a zis si ary- rebela. Piesa a fost compusa de Ed. Maya si Ady (Akcent) iar fiecare i-a dat piesa cui a vrut, Ed. lui Kristine iar Ady fetelor de la Roller Sis.

| dulc3'maria a răspuns:

Melodia a fost creata de Edward Eaya si Kristine este cea care o canta...Intr-adevar melodia este cantata si de Roller Sis dar nu este originalul le-a fost data de Adrian de la Ackent care a copiat-o de la Edward Maya.Mai este pe youtube o prostie cum ca Inna ar avea melodia asta dar numindu-se Feeelo... ceea ce este o prostie pentru ca este aceeasi melodie cantata de Kristine Se ThelowinkingDeci originalul ii apartine in totalitate Kristineilove struck

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

@raiden si eu tot Inna-Feelo o am in calculatorlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roller Sis e clar

| babyliciousss a răspuns:

Nu vreau sa ma laud dar chiar le stiu pe cele de la roller sis.happypiesa este a lorhappydeci...kristine a plagiat, se vede pentru ca piesa celor d la roller sis a avut mai multa publicitate si promovare