| MusicMyLife a întrebat:

Buna all! as vrea sa va arat ce melodie am compus si am pus-o pe youtube. Sper sa va placa :D http://www.youtube.com/watch?v=uMnMRUpyxGg

Vizionare placuta :-h

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Felicitari pentru preocupari si pentru faptul ca, a-ti reusit ca, fiind atat de tineri, sa va puneti in valoare talentul.
Asa cum deja ti s-a raspuns, apreciez ca este cazul ca sa fie o mai mare unitate intre melodie si acordurile de chitara.
Sunt convinsa ca daca veti lucra mai mult va fi o buna colaborare intre voi si veti putea crea muzica de calitate. Incercati si o melodie cu versuri in limba romana.
Mult succes si "vant buna in pupa", asa cum spun marinarii cand merg sa calatoreasca pe apele mai calme ori mai involburate ale "oceanului" vietii.

9 răspunsuri:
| vericika a răspuns:

Piesa e ok...suna binisor
insa chitara parca e putin pe langa, nu se potriveste negativul pe care il canti tu cu ceea ce suna in chitarabig grinmai rpeluceraza putin la chitara si e bine

| Christa a răspuns:

Foarte dragut. happy Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mere big grin

| Akid a răspuns:

Interesant ca tinerii din ziua de azi mai au preocupari frumoase:*

| CM7YRE a răspuns:

Pentru inceput e foarte bine, dar, si eu la fel, va zic sa incercati sa mentineti sunetul chitarii in ritm cu versurile, cateodata va acopera vocea, cateodata e prea incet, in rest, bravo voua :p

| TJohannaB a răspuns:

E cea mai tare melodie din toate timpurile. Tare. Pa cantaretule!

| crynutza05 a răspuns:

E dragutabig grin:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Piesa e ok.Bafta cu ce faci.

Tu ai compus doar versurile sau ai venit si cu ritmul si acordurile la chitara?

Un sfat: acordeaza chitara.

Inca ceva: "Metalica"= Metallica!

| MusicMyLife explică:

A si apropo eu am compus verusrile fara ajutor big grin