Am fost de acord cu tine până ai zis de Bon Jovi.Deci tu nu ai dreptul să te iei de omul ăla, uite`te cum scrii mai întâi, că nu le ai."Rockistii" sunt oameni cu un gram de creier mai mult ca tine, bine, ăştia mai vechi nu prospături care fac asta numai ca să pară că sunt interesanţi.Eu nu sunt rocker, eu nu sunt nimic, ascult puţin din fiecare, dar totuşi ascult, iar tu îmi insulţi un gen de muzică, eu nu o insult pe a ta, pentru că şi mie îmi plăcea odatăăă, demuuuult, m`am lăsat pentru că m`am plictisit şi acum mă zgârie pe creier, pentru că m`am dezobişnuit.Iar melodia aia e foarte frumoasă şi BJ nu e gay, obsedato!
Scoateţi pe gură nişte prostii pe care nici nu le găndiţi ca să păreţi mai interesanţi.Mai interesanţi din ce motiv? Că "ştiţi" să insultaţi? Nu, nici asta nu ştiţi, vă facea lumea şi din vorbe, că după voi dacă zici băgami-aş **** aţi dat maxim.Nu frate, maxim dai când scoţi ceva care îţi pune capac, dacă zici că e Bon Jovi gay nu răneşti pe nimeni, te faci singură proastă, demonstrând că nu gândeşti şi acţionezi pe moment, cum îţi cade ţie.
Hai Baftă`!
Du-te şi dă-ţi foc. Eşti un copil obsedat de religie care nu are ce face şi pune aceaşi întrebare de n ori. Ce mă-ta ai cu Bon Jovi. Şi ce legătură are It's my life cu sataniştii? Du-te şi ascultă-ţi maneaua şi lasă-ne în pace. Şi da, am să copiez răspunsul ăsta şi am să-l postez la fiecare întrebare identică cu asta.