Dacă gusturile nu se discută tu de ce te iei de alte genuri de muzică? Doar gusturile tale nu se discută?!
Sconcsiş, mhn24, fraților, eu cred că degeaba îi răspundem fetei ăsteia, ea săraca are probleme, ar trebui să ne fie milă de ea, cică are impresia că tac-so Vorbește cu Dumnezeu și că are în el Duhul Sfânt . Poatem punem bani de un consult la psihiatru și așa scăpăm de ea.
@mhn24 păcat că e boală genetică, eu speram să găsim un remediu. Oricum, știam că vorbește cu ăl de sus, chiar mie mi-a destălnuit asta. Poate în viitor și ea o să vorbească cu ăl de sus, că pare că suferă de nebunie...
Băi, pe mine chiar mă doare-n şvaiţer de Kpop-ul mă-tii, mă plictiseşti. Revino cu Xrapul.
Du-te şi dă-ţi foc. Eşti un copil obsedat de religie care nu are ce face şi pune aceaşi întrebare de n ori. Ce mă-ta ai cu Bon Jovi. Şi ce legătură are It's my life cu sataniştii? Du-te şi ascultă-ţi maneaua şi lasă-ne în pace. Şi da, am să copiez răspunsul ăsta şi am să-l postez la fiecare întrebare identică cu asta.
"Gay is aia rockisti ca Bon Jovi sau Tokio Hotel al vostru"
WTF? Omul asta are 3 copii si tu crezi ca-i gay?
Si-ti mai spun o data: Tokio Bordel NU e rock. Astia canta emoisme si n-au nici un gram de talent
Daca mi se permite sa spun, singurul lucru de care e bun tipu' ala de la Tokio... e f****ul fiindca... damn, o sa ajung in Iad
Keep Rockin'!