Pai deoarece eu te-am convins a manelele sunt cele mai josnice ucruri cred ca avem aceeasi parere.
Preferinţele muzicale nu se discută. Prin afirmaţiile tale poţi să jigneşti o anumita persoană. Plus că sunt o multitudine de genuri, de ce s'ar rezumă totul la cele două? Eu una nu aş alege nici unul dintre cele două
Nu-mi plac manelele dar nu trebuie sa fi asa de critica cu altii care au alte gusturi.Probabil ca nu-ti place nici muzica de opera, poate nici cea populara...asa ca nu cred ca toti amatorii de astfel de muzica nu gandesc.Fi mai toleranta. Mie de ex. nu-mi place nici hip-hop-ul. Ce sa zic atunci despre tine, ca nu gandesti? E problema ta ce-ti place si ce nu.Este o vorba inteleapta:"Gusturile nu se discuta"!
E clar, toata lumea e impotriva manelelor.Si hip-hop-ul e frumos, nu contest dar tot mai frumos e slow-pop-ul
Hip Hop, normal! Ascultam si eu manele cu un an de zile in urma dar s-au prostit si acum le urasc. Deci chiar daca nu ascult hip-hop prea des niciodata nu voi alege manele indiferent de celalalt gen de muzica. Cum ai zis si tu "trebuie sa nu gandesti ca sa iti placa manelele!" Sunt de aceeasi parere. Nu am nimic cu ascultatorii de manele, cam toti prietenii mei asculta dar nu am nimic cu ei. Le mai zic cateodata ca nu inteleg de ce asculta dar ma ingnora si le multumesc pentru asta, intr-un fel. Nu vreau sa stresez pe nimeni. Va pup pe toti!
HIP-HOP de ce?
Pai pentru ca mi se pare foarte interesant si manelele sunt niste melodii :-& care te fac sa vomiti in manele se cant doar despre bani femei dusmani si faima cei ce aleg manele succes manelarilor si veti fi de tot rasul lumii pentru fete poate ajungeti ca Roxy manelista iar pentru baieti poate o sa ajungeti ca si Fernando De La Caransebes
Deci de asta aleg eu Hip-Hopul
Bye
Mi-se pare o intrebare ciudata pentru o "reparita"...adica mi-se pare ceva in neregula sa pui hip-hop-ul in aceiasi propozitie cu "manelele"...Rapp-ul e un mod de-a fi, in timp ce manelele sunt cea mai clara forma de incultura.
Manele. ce te face sa crezi ca nu gandesc?! la o petrecere sau ceva tot mai bine te distrezi pe manele:-p. u mergi cumva doar la opera si vrei sa spui ca esti mai destept ca mine sau ce?! muzica nare nc deaface cu nivelul de inteligenta.nu toti cei destepti asculta opera sa zici"vai uite-l ce muzica asculta.se vede ki destept". si ei asculta manele si populara la chefuri.sigur no sa danseze pe hip-hop rock sau cestiu eu ce alt gen decat daca vor sa faca pe "inteligentii" desi nu sunt
@emsnuel...si ce vrei sa spui ca hip-hop-u ne-o ridica?! si apropo in afara de fernando si roxy manelista panaramele astea 2 si melodiile de care se face caterinca la tv mai sti alti manelisti sau alte piese de-ti dai atata cu parerea despre noi?!
Din ding...hip-hop, logic, manelele nu suna ca muzica parca e o scalambaialaXOXOXO
Eu urasc manelele. Deci aleg mai degraba hip-hop, cu toate ca nu imi place nici genul asta de muzica
Hip-hop normal! Imi place tare mult acest gen de muzica si urasc manelele.