| Mary24 a întrebat:

Buna am auzit ca daca bei un ou crud poti sa ai vocea mai buna ma refer la cantat sau mai frumoasa (dar nu asa dintr`o data dupa ce bei gata tie frumoasa vocea, nu), deci e adevarat? daca da imi spuneti cum sa procedez, daca nu imi spuneti o metoda care sa imi faca vocea mai buna si mai putenica?
Dau funda...

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greseala; oul crud te ajuta cind ai vocea ragusita.Cea mai buna performanta o obtii facind "vocalize", dar dureaza ceva timp.Mult noroc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am vocea buna, dar stiu ca se poate mai mult...As vrea o voce si mai buna si spot sa incerc oul? IoNuTz96 este adevarat? Se poate incerca?

| IoNuTz96 a răspuns:

laughing da, pai intr-adevar dar nu asa se face deci hai sa iti zic eu o delicatesa, desi spargi un ou si scurgi tot albusu sa ramana numai galbenusul, apoi galbenusul il pui intr-un pahar si pui vreo 2 -3 lingurite de zahar si amesteci foarte mult cu o lingurita( ai grija sa nu pui prea mult pentru ca va iesii o harababura ca un caramel foarte tare, in cazul asta adaugi putina apa pentru a inmuia dupa care amesteci iar), dupa care poti adauga putine picaturi de lamaie si amestec din nou. Cand crezi ca ai amestecat destul poti incerca sa il mananci ( nu te speria are un gust extraordinar de bun). Cand mananci ai grija sa iti ungi gatu incet intimp ce inghiti ( nu il iei pe tot si il bagi in gat si gata l-ai inghitit). Sper ca te-am lamurit cum vine, e foarte sanatoasa reteta si e foarte buna pentru gat, incearca tongue, Funda? big grin

| AlexCraiova a răspuns:

. nu pot sa zic ca iti face vocea mai furumoasa adica tio schimba te ajuta daca te doare gatul sau esti ragusita. si chestia cu vocea mai buna si puternica nu poti sa o faci mancand ou sau altceva se face prin repetiti big grin sper ca te-am ajutat