Salut! eu zic sa o canti si sa o inregistrezi. Dupa aceea posteaza o pe un site, you tube de exemplu si roaga ti prietenii si cunoscutii sa isi zica parerea.Si daca ai succes si le place, poti incerca sa o vinzi. Te pup, sa ne trimiti si noua linck dupa ce ai postat o. Bafta!
Engleza ta e groaznica.
"you are beautiful, but you're not the love" cam asa ar trebui sa sune
well.nu stiu ce sa zic, daca piesa suna cum suna titlul, atunci arunc-o.
Eu nu te critic te ajut du-te la scoala in specialitate de muzica vezi daca preda vreun cantaret, cantareata si asa vei castiga eu asa am facut si e ft bine
m`ai facut sa rad.incearca sa o cantzi la nuntzi poate acolo iti va descoperii cineva talentul
Mai, maii, sunteti ca ulii! Va devorati prada! Scumpa mea, apreciez faptul ca stii ce vrei, si ca ai curaj! Sunt greselile specifice varstei, exprimare, redare in cuvinte! Important e sa inveti din greseli, sa apreciezi criticile celor intelepti si binevoitori, si sa le iei ca atare, sa rectifici ce si unde ai gresit! Nu te lasa prada internautilor care se distreaza si se amuza, alege doar vorbele intelepte si ajutorul neconditionat al utilizatorilor acestui site! Apreciez intelepciunea si inganduinta celor care cu adevarat te-au ajutat! Te pup dulce!
Ca sa compui melodii trebui sa stii engleza bine...cred ca te pot ajut...id-ul meu e kleo_miley(pe yahoo loool) vb acolo!
Lasati fata. n pace a zis ca are o voce f frumoasa, poate nu toti aveti acest talent, la asta nu v.ati gandit. Nu-i niimic scumpo toata lumea greseste. te puup :*
Du-te la un studio de inregistrari si pe urma publico pune-o pe anumite site-uri, trilulilu, youtube, 220, unde sunt vizualizari multe multa bafta :*
In primul rand invata engleza, dupa ce ca nu ai scris corect, nu are absolut nici un sens.
Incearca sa gasesti un studio ( nu conteaza cat de panarama e, conteaza doar sa aiba aparatura necesara ), inregistraza si pune uploadeaza pe youtube, trilulilu, blog personal sau alte site-uri de gen. Pare banal dar un prieten a reusit asa. Sper sa te ajute cu ceva.