| anirod a întrebat:

am de gand sa facem un mic karaoke si am sa cant cu un prieten de-al meu pe care il consider ca pe un frate! Ce melodii imi recomandati?
Ajutati-ma va rog!

Răspuns Câştigător
| Xenaaaa a răspuns:

Eu iti recomand melodii house, de club.De exemplu Danca bonito(christian d si anrcoutic sound), tu eres (sylvia si dj ryno), love you(raluca si dj sava) sunt melodii noi aparute si o sa. i uuimesti pe ceilalti.happy

7 răspunsuri:
| MimiPopescu a răspuns:

Jason mraz-lucky...cauta pe yotube sa vezi ce marfa e si de acolo poti descarca si negativul cu yotube downloader sau T. I feat Rihanna-live your life sau puteti incerca chestii din alea Disney gen Hannah Montana sau High School Musical...eu as zice si de ceva rock dar nu cred ca puteti decat daca aveti instrumente. (sau) Nelly Furtado feat. Timbaland-Promiscuous. Mai puteti incerca si voi si altceva dar eu in principal recomand Jason Mraz.

| Shery a răspuns:

Don't go breaking my heart - Jesse McCartney si Anne Hathaway

| MeMyseIf a răspuns:

Pai, depinde... o sa cintati in doi?
daca da, atunci poate "COSAS DE LA VIDA"Ramazzotti/Turner?happy
dar, daca de una singura, poate Spears"Everytime"?happy
Asculta, iata deci sfatul meu:ca sa nu te faci de ris sau pur si simplu ca sa iti faca placere si sa te simti comod cu piesa aleasa, mai intii cerceteaza-te.Adika,fii sincera cu tine si studiaza-ti vocea, asa singura stind in camera ta, pune niste piese preferate pe youtube la liryks si vezi ce-i merge mai bine vocii tale, ce note poate lua. Dar, ca sa intelegi lucrul dat e nevoie mai intii s-o asculti bine de citeva ori, sa fii atenta la orice detaliu si plus invata ca sa mergi impreuna cu cuvintele si melodia ei.
P. S:Mie tot imi place tare sa cant la karaoke si eu tot asa fac.
Aaa si inca ceva, ai mentionat ca anume cu un prieten pleci care tie ca frate, dc? ce conteaza asta? ce inseamna ca trebuie sa-ti alegi niste piese depre frate si sora? prostii! TRe sa stii sa joci teatru, fa un mini show, daca tot zice ca pleci la un mic karaokelaughingcit dureaza piesa puteti sa cintati deparca ati fi 2 iubiti, cum se termina-fra/soralaughingva fi m mai interesant!
bafta, pupici!

| anirod explică:

Ne place muzica rock si am sa cant cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai i like the trompet

| AAandreeaAA a răspuns:

Camp Rock 2- Wold'nt change a thing

| Iuliia_6271 a răspuns:

La manele: fratiii de aur, [ o melodie de la ei care va place ] music makes me free [ deep central ] canta un baiat si o fata happy