100 EURO majlat zoltan
CONTACTEAZA. ROMANIA - Toate judetele. Stare buna de cantat toc nou nout corzi amdeus dingermania si arcus de par de cal arcus austriac! Majlat zoltan
CONTACTEAZA
vand o vioara intreag tel. 0753408390, brasov str.socului nr. 3 bl/18 sc. b ap. 2
Valabilitate : luni, 01 Apr 2013
Da irinus, o vioara e cu atat mai buna cu cat e mai cantata dar in general aceasta e o afirmatie valabila pentru vioarele noi. ...Depinte mult de calitatea si vechimea lemnului. din cate am inteles o vioara veche va avea intodeauna un sunet mai frumos sau daca imi permiti mai "rotund"sau mai "total" decat o vioara noua(pe cat de cantata ea ar fi). Adevarat?
Am eu câteva viori de vânzare, așa ca ai avea de unde să alegi. Dar asta ar însemna să faci un drum pâna la Slatina-Olt. Dacă mai sunteți iinteresat(ă) de cumpararea unei viori profesionale, va rog sa ma contactați pe e.mail wilpartymelody@yahoo.com. Mulțumesc. Cu tot respectul, violonist-șef orchestră Wilson Georgescu.
Da o vioara veche suna cu mult mai bine decat o vioara noua dar iarasi depinde de cat de mult a stat in cutie.eu am o vioara veche dar nu prea a fost folosita asa ca suna destul de prost.
Patricia444 întreabă: