Eu de obicei ascult muzica rock sau pop-rock. Trupa mea favorita este Paramore. Gasesti mai multe melodii dragute daca cauti pe youtube. Evanascence este o trupa destul de buna. pe care o admir. Shakira a fost si este solista mea preferataDintre melodiile ei : cea mai noua. loca, did it again, spy, loba. Black Eyed Peas este o trupa cam ciudata dar foarte buna. Rihanna face furori in Toata lumea cu melodiil Rude boy, Te amo, Love the way you lie Cu Eminem. Alize este o solista de origine franceza pe care o admir, dar nu e prea cunoscuta. Sper ca te-am ajutat
Buna. uite cati0va artisti foarte buni : avril lavigne.lady gaga. moulin rouge.shakira. 50 cent. usher. inna. akcent. giulia. anda adam. alex velea. katy perry. alessia. dj sava and raluka. Uniting Nations. lil wayne. Mike Posner. Travie McCoy.Bruno Mars.paramore.maril; yn manson. bring me the horrizon. the pretty reckless. ashlee simpson.omul cu sobolani.vama.kanye west.Alex Gaudino Feat. Shena. Ida Corr vs. Fedde Le Grand .sahara.kid cudi. sahara. bob.kesha.jason derulo.akon.my chermical romance.black eyed peas. taio cruz. michael jackson. timbaland. si lista poate continua
funda?
Referitor la raspunsurile voastre : Da, imi plac unele din trupele/cantaretii de mai jos. Dar caut ceva nou...