anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intr.
Justin bieber, sigur e mai bun ca Lady gaga, sincera sa fiu Lady gaga e mai matura si mai mare pe cand Justin bieber, e mai mic.
Eu voi avea o auditie si as dori sa zici daca va place Lady gaga, deoarece melodia BAD ROMANCE, va fi cantata de mine.

Răspuns Câştigător
| WalterWhite a răspuns:

Vorbesti prosti, Justin Bieber e praffff, Lady Gaga e m-ai nebuna dar are multe hituri!

11 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Ii urasc pe amandoi
Motivul?
JB: Nu are nimic special fata de adolescentii obisnuiti, cu toate acestea face pe desteptu.
Lady gaga: plagiatoare.

| TeoPT a răspuns:

Da, Lady Gaga plagiatoare!happy

| ioana181 a răspuns:

Cel care a primit funda a scris "m-ai nebuna"...Melodia e frumoasa si pana la urma la radio cand o asculti nu vezi persoana, deci tot ce conteaza e cantecul. "M-ai nebuna"...Bravo mai, esti tare! "Vedeteaş" expert laughing.

| Domyno a răspuns:

7h30, Lady Gaga plagiatoare? laughing)) mdea ma rog... apropo sa filmezi auditia si momentul in care tu canti sa vedem cu totii daca stii sa cantiwinking

| Domyno a răspuns:

7h30, convinge-newinking

| SimonaMrr a răspuns:

GaGa plagiatoare? chiar sunt curioasa pe cine a copiatwinking numai invidia vorbeste din tine.
Cat despre melodie, din punctul meu de vedere este cam grea de cantat, insa este foarte frumoasa.

| Ems a răspuns:

Da, mie imi place Lady Gaga. (ma refer la cantece, chiar sunt reusite happy

| 1ydy4 a răspuns:

Mie imi place de Lady Gaga. dar si de Justin Bieber love struck
Si melodia Bad romance e favorita mea. eu zic ca merita sa o cantiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand, melodia se numeste Bad Romance. In al doilea rand, nu stiu cat de usor poate fi melodia interpretata de altcineva, in afara de Lady Gaga. Sincer, nu prea imi place melodia. Eu te-as sfatui sa optezi pentru o melodie mai usoara de interpretat, care sa fie adecvata vocei tale.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce ii compari pe astia doi?
ca au in comun?

| Iulică_3456 a răspuns:

Justin Bieber are 16 sau 17 ani si e un copil pupat in fund de toti cei din jurul sau.Nici macar nu are fata de barbat, si fata si voicea seamana cu cele ale varului meu de 12 ani. iar Lady Gaga vrea doar sa atraga atentia prin manifestari obscene. Iar Justin Bieber este atat de prost incat la un show din Marea Britanie sau America cand a fost intrebat daca stie ca in germana "bieber" isneamna "baschet" acesta a zis ca nu stie ce este Germania si nu a auzit niciodata.Si daca tot imi ceri opinia eu zic sa canti Bad Romance, e o melodie frumoasa, Lady Gaga are talent, are o voce frumoasa dar vrea sa fie intodeauna in mijlocul atentiei.

Întrebări similare