Este o cantareata deosebita cu niste melodii deosebite! :0 Mie personal imi plac toate melodiile ei.O respect pentru ca nu foloseste sintetizator.Multe vedete folosesc sintetizatorul in ziua de azi pentru a-si asunde micile imperfectiuni cand iregistreaza piese si acolo se observa diferenta dintre original si live.La adele e la fel si original si live.
Bună.
Este pe primul loc financiar în Marea Britanie, detronând alte vedete cu greutate!
Pa, pa.
What? Adele sa nu cante bine live? Doamne, e cea mai buna voce pe care o stiu, canta live mai mereu.E superba, are vocea extrem de frumoasa!
Playback si live, sunt lucruri total diferite insa Adele e atat de buna incat nu pare ca face live.
Buna!
Mie nu imi place de ea. Voce parca are, dar nu imi place persoana ei, deci nu imi place ca om, asa ca nici munca ei nu imi place, mai sta si prost cu logica (someone like you).
Parca? Really? Ai vazut ca mai mereu face live, nu?
Si ce daca "face live"? Si altii "fac live".
Bun...insa ea nu se compara cu altii. La ce voce are... Ma rog, fiecare cu gusturile lui insa. vocea nu are legatura cu "logica".
Nu prea are, dar are cu gusturile. Adevarul e ca pe langa lipsa logicii, nu imi place de ea ca a zis ca isi iubeste corpul si ca nu vrea sa slabeasca, dar a slabit mult, nu suficient. Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri.
Atata timp cat se simte bine in pielea ei, si cu greutatea pe care o are nu avem de ce sa o judecam. Daca ea asta vrea...asta va face. Voce, sa fim seriosi ca are.Canta chiar foarte bine!