| andreeaalexandra16 a întrebat:

Bună am o nedumerire am găsit pe net un pian care m-ar interesa ROLAND GP-607 PW se numește pe un site Fly Music și sunt nedumerita la preț este prețul 22298, 00 Roni adică prețul echivalent în bani noi sau bani vechii?! Sper sa se înțeleagă la ce mă refer?

9 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

22298 inseamna doua sute douazeci si doua de milioane si 98 de lei, deci cam doua sute douazeci si trei de milioane.

Cum Dumenzeu sa fie atat de scump un pian!? :O :O iti iei o casa de banii aia! :O

| minrest a răspuns:

Este pretul in lei noi. RON asta si inseamna, lei noi. Doar nu era sa coste 2, 3 RON. Dar mai bine iti iei o orga electronica. Trebuie sa ai grija sa fie standard, ca sa potisa faci si curs. Yamaha, nu mai stiu cat e dar e sub 1000 RON noua.

| andreeaalexandra16 explică (pentru minrest):

M-am uitat si nu sunt asa bune vreau sa îmi iau un pian ceva si sa fie intrw 20 si 25 de milioane maxim adica 2000 de lei 2500lei

| minrest a răspuns (pentru andreeaalexandra16):

Sper sa sa gasesti, eu la piane nu ma pricep, am raspuns ca sa iti spun ce inseamna RON.

| andreeaalexandra16 explică (pentru minrest):

Da multumesc apreciez bine inteles ca stiu si eu sa calculez bani dar m-a dus i. Eroare virgula si etc ori cum nu cred ca e 2230 de lei si 200 si ceva de milioane desi sunt piane si la pretul asta de 23 si mai jos si mai sus dar depinde si de performanța fiecăruia da o sa m mai interesez multumesc pentru raspuns

| 94Lucifer94 a răspuns:

Ar veni 223 de milioane în bani vechi. Eu zic să te mai gândești laughing

| andreeaalexandra16 explică (pentru 94Lucifer94):

Ce e așa de ras? eu am intrat dacă este 2230 de lei sau 200 de milioane și ceva.

| 94Lucifer94 a răspuns (pentru andreeaalexandra16):

Suma specificată de tine este ''22298, 00 Roni'' nu 2230.
Eu doar ți-am zis cât înseamnă în bani vechi.