| Biuțaaa a întrebat:

Am o problema cu Winampul ..nu merge toata melodia ca incepe alta, pe care nu o am in winamp, dupa aia alta si tot asa. Ce as putea sa fac sa nu se mai schimbe?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să asculţi muzică mai bună. Probabil s-a speriat până şi winampul de ce ai pe acolo.

| Biuțaaa explică (pentru anonim_4396):

Haha. Pun pariu ca nu sunt ca si rahatu*ile pe care le asculti tu.:* loser loser

| anonim_4396 a răspuns (pentru Biuțaaa):

"Rahaturile" ălea sunt prea complexe ca să le poţi înţelege tu, copilă proa.stă. Ai fi avut nevoie de un intelect mai scuturat ca să pricepi ceva de acolo.
Trebuie doar să-ţi arate cineva nişte ritmuri repetitive şi mediocre şi vei cădea imediat în orgasm. Patetic.

Copile pro*st, in primul rand tu te-ai legat de genul de muzica pe care il ascult da? asa ca vezi-ti de treaba ta! Sa cada maica-ta in orgasm cu tine :*!

Sunt curioasă cât de mult rezişti cu argumente până să îmi dai ignore.
Pentru că dacă o faci doar ca să scapi de confruntare, e clar că eşti ultimul muc de pe asfalt.

Pfuuu. rolling on the floor) Ce sa mai continui ma? Cu un caca ca tine nu am ce rolling on the floor

Păi nu ai cum fără argumente. Tocmai de aia îţi doresc să mori în chinuri şi cu urechile sparte de la excesul de pseudo-muzică.

Pa fraiere! :-H loser

Nici nu ştii cât mă amuză încercarea ta de a părea interesantă, făcând exces de emoticolul ăla caracteristic ţie.

rolling on the floor) Multumesc uratanie love struck

| Aneurysm a răspuns (pentru Biuțaaa):

Să înţeleg că te-ai simţit sau ce?
Oricum după limbajul de care dai dovadă, vedem din avion că asculţi asta. Şi că eşti proastă. Şi eşti degeaba...

Întrebări recente