Nu trebuie sa iei nici o lectie
trebuie sa canti in fiecare zi si astfel te asigur ca vocea ta se va schimba(in bine)...
eu asta fac zilniccant, cant si iar cant mereu cand am ocazianu pentru ca vreau o voce frumoasa dar imi place sa cant si am o voce super pot spunechestia ca oul si mierea e buna ca s iti mentii vocea, sau sa nu mai fii ragusita dar nu sa iti modifice vocea(adica s tio faca mai frumoasa km vrei u)
ps:sa nu te astepti la rezultate extraordinare din prima zi pentru ca ati modifica vocea e o arta si trebuie s o manuiesti km trebuie si sa ai grija de ea si iti va trebui ceva timp ca sa se schimbe din pacatecanta mereu si vocea ta va deveni minunata cand te astepti mai putinpup
Buna! Daca asta iti este vocea nu prea ai ce sa ii faci. Dar daca esti ragusita pe moment incearca decasept. App. Si mierea calda este buna.Am inteles ca iti face vocea mai duioasa...
Pai nu cred ca ai cum sa iti imbunatatesti vocea... Adica eu nu am auzit pana acum pe nimeni care canta foarte prost sa-si fi imbunatatit vocea. POate exista metode si nu le stiu eu...
Eu iti recomand ca in fiecare zi sa faci (cel putin 10 minute) sa canti pe diferite tonuri. Cand cobori tonul, cand il urci.
Pai odata ce nu esti nascuta pentru asta si nu ai talent, poate sunt acum niste dorinte de moment...incearca sa descoperi... poate ai la altceva talent nu neaparat cu vocea.bafta!
Intră pe http://www.youtube.com/user/SingingSuccess sunt niște lecții care te pot ajuta.
Repeta in fiecare zi cate 2 ore! asa am facut eu si sunt uimita de rezultat...bafta
Repeta in fiecare zi cate 2 ore!asa am facut eu si sunt uimita de rezultat...bafta
Pur si simplu cind cinti nu te gindi la nimic si savureaza placerea de a cinta si vei fi socata de rezultat.Succes!