Buna. Uite, eu cand eram mica stateam cu vara mea care acum are 26 de ani si ea asculta HIM, Iris, Cargo etcc.Si eu m-am obisnuit si mi-am dat gusturile muzicale dupa ea.
NU, eu nu cred ca formatia HIM este una satanista. Cine nu cunoaste nu are decat sa spuna ce vrea dar nu e o formatie satanista. Am auzit si eu zvonuri de astea dar imi ascult in continuare muzica mea .
Pai si ce ti se pare ca daca ascult rock nu pot asculta si him?incurci itele! asculta-le versurile(in engleza normal)si apoi sa-mi spui spre exemplu 666!
Nu am ascultat dar am citit versurile; satanisti nu sunt, dar emo sau emocore cu siguranta.
Nu cockie am primit un mail cu un raspuns de la forsakenangel dar se pare ca s-a intamplat ceva cu raspunsul sau, hmmm ai simtul observatiei dezvoltat
Ar mai fi o chestie imi raspunsese un baiat forsakenangel si nu mai este raspunsul sau, oare ce s-a intamplat?
Stiu si eu ca este o formatie rock si una foarte cunoscuta dar cineva mi-a spus ca daca ascult rock nu pot asculta himse pare ca si-a sters raspunsul si-a dat seama ce gafa a facut!
Asculti ce iti place. Eu iti recomand si punk si alternative rock de toate felurile : Placebo, Snow Patrol, Green Day, Blink 182 etc.
Formatii gen: Blink 182, Sum41 sunt de tot rasul. Deci mai bine nu ai asculta. E valabil si pentru: Linkin Park, 3DG si alte prostii.
TOOL întreabă: